Tampere Indoor Junior Games 10-12.3.

Euroopan suurimmissa junioreiden hallikilpailuissa Pirkkahallissa Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa kisasi viikonvaihteessa yli 1600 iältään 9-17-v urheilijaa.

Eerolle pika-aitojen pronssia kovassa aitakisassa perjantaina ajalla 8.09

M17 pika-aidoissa juostiin loistava finaali, sillä voittoon juoksi Jesse Väyrynen (JKU) kaikkien aikojen tilaston kolmanneksi nopeimmalla ajalla 7,97, Juuso Peltola (JKU)  oli toinen  vastaavan tilaston neljänneksi parhaalla ajalla 8,03  ja Leiskun Eero Hirvinen oli kolmas kaikkien aikojen tilaston kuudenneksi parhaalla ajalla 8,09. Eeron aikaisempi oma ennätys oli 8,22 tammikuulta.
Senja Lammi juoksi N17 60 metrin aidoissa viidenneksi ajalla 9,31 ja Johannes Kiviranta heitti P15 keihäässä seitsemäneksi 36,69.

Kostille voitto ja TIJG:n uusi ennätys kiekossa 44,99 lauantaina

Kosti Saine voitti jännittävän ja hyvätasoisen P13 kiekkokisan kovalla tuloksella ja uudella kisaennätyksellä 44,99. Kisa oli kova, sillä hyvän vastuksen antoi toiseksi sijoittunut Tuukka Juntunen , SalVil, 44,75 ja neljä ensimmäistä heitti yli 40 metriä.  Kosti  kilpaili hyvin, vaikka keskittyykin  talvella monipuolisena urheilijana myös hiihtoon.  Kostin tulos on kautta aikojen P13 paras kiekkotulos.

Vaikka mitalisijalle ei muut  mukana olleista yltäneet, tehtiin  hyviä tuloksia ja uusia omia ennätyksiä kauttaaltaan.  Taso oli kova ja kymmenen parhaan joukkoon pääsy oli tässä kisassa jo kova saavutus. Johannes Kiviranta  teki hyvää sarjaa P15 kiekossa viides 41,06 ja samoin kuulassa 10,97 tuloksella. Siiri Pein oli T12 keihäässä viides 26,28 ja Mikael Lähteenmäki P13 korkeudessa seitsemäs 134. Kosti Saine juoksi myös 60 m;n aidat 10,17, sijoitus kahdeksas.  Vasta 9-vuotta täyttänyt Rasmus Heiniluoma juoksi P10 60 m:n aidat komeasti 12,13, sijoitus seitsemäs. Aleksi Joensuu P15 800 metrillä oli kymmenes ennätyksellään 2.21,37, samoin Ruut Nieminen T15 800 metrillä ajalla 2.32,89.
P13 4 x 100m  pikaviestijoukkue  sijoittui viidenneksi  ennätysajallaan 54,55. Joukkueessa juoksivat Mikael Lähteenmäki, Eetu Heiniluoma , Elias Sairio ja Kosti Saine.   P13 4 x 60 m:n aitaviestijoukkue Kosti Saine, Elias Sairio, Eetu Heiniluoma ja Mikael Lähteenmäki sijoittui kuudenneksi,  joka oli myös joukkueelle ennätys 44,34.  Leiskulaisten tulokset: