Leiskun superperjantai: Arttu ja Ville SM-kultaan, Aaron MM-finaalissa

Leiskun edustusurheilijoilla oli todellinen superperjantai. Arttu ja Ville puolustivat menestyksekkäästi Suomen Mestaruuksiaan Oulussa Kalevan kisoissa ja Aaron heitti moukarin MM-finaalissa Puolassa Bydgosczcissa.

Oulussa Ville otti alkuerän vielä kevyesti, voittaen silti alkueränsä 2,4 metrin vastatuuleen ajalla 10,82. Illan päättäneessä finaalissa Ville otti hyvän lähdön ja voitti kisan suhteellisen selvällä erolla ja uudella ennätyksellä 10,38 0,5m/s myötätuulessa. Tulos on samalla uusi Satakunnan ennätys. Toiseksi sijoittui Ikaalisten Samuel Samuelsson (10,45) ja kolmanneksi myös Ikaalisten Otto Ahlfors (10,51). Hienoa menestystä siis myös Ikaalisiin.

Arttun ensimmäiset työnnöt olivat hieman tahmeita. Viimeiseen työntöön löytyi jo Arttumaista sähäkkyyttä, jolla voittotulos 19,38. Timo Kööpikkä toinen (18,18) ja Söderlund kolmas (17,23).
Arttulle neljäs peräkkäinen Kalevan Kisojen Suomenmestaruus 23-vuotiaana!

Arttu valmistautuu voittotyöntöön

Aaron heitti keskiviikkona käydyissä Puolan Bydgosczcissa U20 MM-kisoissa karsintakilpailuista itsensä finaaliin. Varsinainen finaali kilpailtiin myöhään perjantai-illalla. Finaalin olosuhteet olivat mukavan lämpöiset ja tulos parani jokaisella kolmella kilpailuheitolla. Kolmen kierroksen jälkeen Aaron oli yhdeksäs ja uusien sääntöjen mukaisesti vain kuusi pisimmälle heittänyttä pääsivät heittämään vielä neljännen heittokierroksen. Lopputuloksena oli kuitenkin kelpo 72,64. Vain puoli metriä jäi pistesijasta.

Seuraava kilpailu Aaronilla on ikäluokan SM-kilpailu Lappeenrannassa 3.-5.8.2016.