Satakunnan ottelujen huipentuma

P12 pojilla komea tuloslistaus otteluissa.

Kosti Saine, Mikael Lähteenmäki, Elias Sairio ja Elias Kurumaa – nelosvoitto, Eemil Sairio yhdeksäs
Satakunnan otteluiden huipentuman I osa kisattiin Kokemäellä. Leiskun 12-sarjan pojat Kosti, Mikael, Elias ja Elias tekivät 5-ottelussa otteluhistoriaa ottamalla neljä ensimmäistä sijaa ja kun vielä Eemil oli yhdeksäs, tulos on komea. Pojat olivat myös useimmissa lajeista kärkisijoilla kovin tuloksin.
P10  Rami Tuominen hopeaa ja Tino Knuutila neljäs
Rami ja Tino ottelivat myös komean sarjan. Oma ennätys tuli joka lajissa ja tietenkin myös ottelupisteissä. Pojat ovat vuoroin voittaneet myös pitkän matkan ja kova kisa oli myös nyt ottelun 800 metrin juoksussa. Tino lähti alusta alkaen kovaa ja kärki pysyi loppuun asti. Ramiin ero oli pieni ja molempien aika kova.
T13 Emilia Pyysalo kuudes
Emilia otteli tasaisen sarjan. Pituuden askelmerkin kanssa oli vaikeuksia ja viimeisellä saatiin tulos. Polvi on haitannut Emilian harjoittelua ja kisaamista.
T11 Siiri Pein neljäs
Siiri jäi todella vähän 26 pistettä mitalisijasta.  Aidoissa, korkeudessa ja 800 metrillä tuli  omat ennätykset, mutta keihäs jäi omasta ennätyksestä useamman metrin, mikä ratkaisi mitalin. Sarja oli kuitenkin hyvä ja tasainen kuten myös sijoitus neljäs.
T9 Siiri Laino neljäs
Siiri teki uusissa lajeissaan korkeus, keihäs ja 800 metriä ennätyksensä ja tasaisen hyvän sarjan. Enemmän lajiharjoitusta tekniikkalajissa niin sijoitukset vielä paranevat. Siiri on rohkea hyvä kilpailija.

P10 4-ottelu (60maj, korkeus, keihäs, 800m)
2. Rami Tuominen  1148 p
(11,34  115  21,29  2,41,05)
4. Tino Knuutila  993 p
(12,67  110  19.96  2.39,57)
P12 5-ottelu  60maj, pituus, kiekko, keihäs, 800m
1.  Kosti Saine  2018 p
(10,59 +0.1 4,32-2,0  39,96  26,57 2,46,22)
2.  Mikael Lähteenmäki 1849p
(10,42+0.1  4,32 -2,5  24,45  28,29  2.39,14)
3.  Elias Sairio   1466 p
(11,84 -0,8  4,08-1.4   23,99   19,38 2.42,70)
4.  Elias Kurumaa 1413 p
(12,24 -0,8  4,09-2,0  21,63   29,68 3.04,15)
9.  (13,66    3,39   21,29   21,94 3.11,43)
T9 4-ottelu 40m, korkeus, keihäs, 800m
4. Siiri Laino   620 p
(7,31   12,29   105 3.08,23)
T11 4-ottelu 60maj, korkeus, keihäs 800m
4.  Siiri Pein   953 p
(11,51-0,4,  120,  20,03, 3.20,70)
T13 5-ottelu  60maj, korkeus, pituus, keihäs, 800m)
6.   Emilia Pyysalo   928 p
(12,84 -2.0 115 3,59-0,8  17,40 3.46,81)

Nuorten eliittikisat Vaasa 27.6

Netta-Nana Mäkkylä oli heittämässä N19 kiekkoa Vaasassa, Netta voitti kiekon tuloksella 36.65.  Heittojen pituuteen vaikutti heittopaikan liukkaus sateessa.