SM-kilpailujen sunnuntai 21.8.

SM 16-17 Kajaani

Teemulle pronssia keihäässä

Teemu Narvi heitti M16 keihäässä pronssia tuloksella 64,03.  Keihään voitti Atte Sailola SalViL tuloksella 70,55. Hopean heitti viimeisellä kierroksella Hermanni Suutala LapViL 64,51.

SM- 15-14 Hämeenlinna

Johannes viides kiekossa ja Inka kuudes T15 300 metrillä

Johannes Kivirannalla oli onnistunut SM-kisadebyytti. Kiekko lensi uuteen ennätykseen 39.78 P14 kiekon toisella kierroksella.  Tuloksella Johannes sijoittui viidenneksi ja jäi vain metrin pronssista.

Inka Heininen juoksi T 15 300 metrillä aamun karsintajuoksussa toisessa erässä uuden ennätyksensä 42,24 ja sai hienosti suoran jatkopaikan finaaliin.  Iltapäivän finaalissa juoksu sujui edelleen mallikkaasti ja ajalla 42,71 Inka sijoittui kuudenneksi, mikä on muutamaan vuoteen parhaita Leiskun tyttöjen SM-sijoituksia juoksuissa.