Toimitsijainfo

Toimitsijainfo

Huom! Sivun loppuun lisätty aineistoa, mm. aluekartat, kilpailijainfo, aikataulu jne ladattavassa/tulostettavassa muodossa!

Infotilaisuus ja esikisat

Kaikille toimitsijoille on yleisinfo SM-kisajärjestelyistä sunnuntaina 28.7. klo 14.00 Kankaanpääsalissa. (osoite Kangasmoisionkatu 1, 38700 KANKAANPÄÄ)

Tilaisuudessa käydään läpi asioita kisaviikonlopun aikatauluista ja käytännön järjestelyistä. Tilaisuudessa luovutetaan myös toimitsija-asuja.

Kaikille toimitsijainfoon osallistujille tanssilippu Venesjärven rantalavan samaisen illan tansseihin! Tanssit ovat klo 20-01, ja esiintyjänä Leif Lindeman & Amore.

Kankaanpäässä järjestetään Satakunnan mestaruuskilpailut ti 16.- ke 17.7, jolloin kenttälajien toimitsijoilla on esikisat SM-kisaa varten. Tällöin testataan ja varmistetaan kaikki kuntoon itse päätapahtumaan. Lajijohtajat informoivat omien ryhmiensä toimitsijoita tästä. Kilpailut alkavat molempina päivinä klo 18.00. joten paikalla tulisi olla jo klo 17 jälkeen.

Toimitsijoiden koulutukset

Kilpailujärjestäjien puolesta Pohjanlinnan koulun ruokahuoltoon osallistuvilta toimitsijoilta vaaditaan hygieniapassi, jonka voi halutessaan suorittaa osallistumalla kokeeseen, joka järjestetään Leiskun toimistolla tiistaina 6.8. klo 18.00. Osoite on Kauppatori 5, 38700 Kankaanpää.

Koetta ennen pidetään pieni kertaus, mutta varsinaista koulutusta ei ole tarkoitus järjestää. Koemateriaalia voi lukea omatoimisesti alla olevista linkeistä. Kokeessa on pääasialliseti oikein/väärin -väittämiä.

http://www03.edu.fi/oppimateriaalit/ruokaahygieenisesti/app/

https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/hygieniaosaaminen/

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Tia Kraft/0405331010

Tuomarikoulutus kaikkien kenttälajien toimitsijoille Parkanon Käenkoskella to 11.7. klo 18.00.

Tilaisuudessa on hyvä mahdollisuus oppia ja kerrata uusimmat säännöt. Suositellaan kaikille kenttälajien toimitsijoille. Ilmoittautumiset ja kimppakyytitiedot Tia Kraft/0405331010

Ruokailu kisojen aikana

Toimitsijoille on SM-kisojen aikana varattu lämmin ruoka kisaruokalassa Pohjanlinnan koululla. Lisäksi toimitsijoilla oma kahvituspiste jäähallin yläkerran kahviossa, jossa tarjolla kahvia, mehua, sämpylää ja pullaa. Makkaraa on varattu toimitsijoille makkaranmyyntipisteessä kentällä. Ruokailut ja kahvitus on toimitsijoille ilmaista lipukkeita vastaan, jotka saatte kisapäivän aamuna omalta talkooryhmäsi päälliköltä/lajijohtajalta. Osalla toimitsijoista kisapäivät voivat olla pitkiä, jolloin mukaan kannattaa varata myös omia eväitä ja juotavaa.

Toimitsija-asu

Toimitsija-asuja luovutetaan to 8.8.2019 klo 16-18 välillä ja kilpailupäivinä klo 8.30-10 kilpailupaikalla Kankaanpään liikuntakeskuksen aulassa (tai sen läheisyydessä).

Asuista saa suorittaa vapaaehtoisen maksun, 20 euroa. Asupakettiin kuuluu t-paita ja hupparitakki. Lippiksiä on rajoitetusti, joten niitä suositellaan ensisijaisesti kenttälajeissa näkyvällä paikalla oleville toimitsijoille.

Maksun voi maksaa paikan päällä tai suorittaa SM-kisojen tilille FI89 4108 0010 4977 69. Maksun saaja: Seurayhtymä. Viestikohtaan maininta ”toimitsija-asu”.

Toimitsijoiden pysäköinti

Toimitsijoille on omat pysäköintipaikat (PT1, PT2), joka kannattaa huomioida saapuessa kentän läheisyyteen. Toimitsijoiden ei tule pysäköidä urheilijoille ja yleisölle varatuille paikoille! Suosikaa kimppakyytejä/polkupyöriä yms, toimitsijoiden parkkipaikkoja ei ole aivan hirveän paljoa!

Toimitsijoiden pysäköinnit sijaitsevat:

  1. Liikuntakeskuksen ”perällä” urheilukentän ja pesäpallokentän välisellä alueella. Huomaathan, että tähän pysäköintiin kuljetaan kisatorin läpi, joten erityistä varovaisuutta tarvitaan ja liikenteen ohjaajat antavat luvan alueella ajamiseen.
  2. Ns. kirjaston parkki osoitteessa Kangasmoisionkatu 1. Täältä on vajaan 200m matka urheilukentälle.

Varaudu selvittämään missä tehtävissä toimit, jotta liikenteen ohjaajat osaavat opastaa pysäköintisi suhteen.

Muuta yleistä

Sää kannattaa ottaa huomioon vaatetuksessa ja varustuksessa, esim. olet kentällä toimitsijatehtävissä. (mm. sadeasu ja lämmintä vaatetta tuulen varalle) Toimitsija-asua tulee pitää kisojen ajan, jotta erotumme selvästi muusta kilpailuväestä. Sateen sattuessa käytäthän kirkasta/läpinäkyvää ns. kertakäyttösadetakkia.

Oman lajiryhmäsi lajijohtajat ja vastaavat ottavat sinuun yhteyttä mm. työvuoroissa ja muissa käytännön järjestelyissä. Kenttätoimitsijoiden kannattaa tutustua kilpailjoille suunnattuun infoon, jossa on paljon hyödyllistä tietoa kentän tapahtumista ja aikatauluista. Otathan huomioon, että joskus kisatilanteissa saattaa tulla viivästyksiä ja toivommekin kaikilta kärsivällistä ja positiivista mieltä kisojen ajaksi. Toivomme kaikille kilpailuvieraille ikimuistoisia ja hienoja kisoja!

Kilpailuorganisaatio

Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja
Matti Kero
040-8200729
matti.kero@leisku.fi

Kilpailun johtaja
Olli Santahuhta
040-3076423
olli.santahuhta@leisku.fi

Kilpailuiden sihteeri
Heikki Jaakkola
040-5006228
heikki.jaakkola@leisku.fi

Tiedotus, markkinointiyhteistyö ja media
Tia Kraft
040-5331010
tia.kraft@leisku.fi

Materiaalia

Kaikki ao. materiaalit ovat PDF-muodossa.