Toimitsijainfo

Hienoa, että olet mukana toteuttamassa merkittävää urheilutapahtumaa Kankaanpäähän! Arvostamme panostasi ja toivotamme Sinut mukaan reippaaseen joukkoomme. Tässä osiossa on tietoa kisoihin valmistautumisesta. Huomioithan esikisat ja infotilaisuuden ajankohdat.

 

Infotilaisuus ja esikisat

Kaikille toimitsijoille on yleisinfo SM-kisajärjestelyistä sunnuntaina 28.7. klo 14.00 Kankaanpääsalissa. (osoite Kangasmoisionkatu 1, 38700 KANKAANPÄÄ)

Tilaisuudessa käydään läpi asioita kisaviikonlopun aikatauluista ja käytännön järjestelyistä. Tilaisuudessa luovutetaan myös toimitsija-asupaketti, josta saa suorittaa vapaaehtoisen maksun, 20 euroa. Asupakettiin kuuluu t-paita, hupparitakki ja lippis. Maksun voi maksaa tilaisuudessa tai suorittaa SM-kisojen tilille (tilinro tulee piakkoin). Viestikohtaan maininta ”toimitsija-asu”.

Kaikille toimitsijainfoon osallistujille tanssilippu Venesjärven rantalavan samaisen illan tansseihin! Tanssit ovat klo 20-01, ja esiintyjänä Leif Lindeman & Amore.

 

Kankaanpäässä järjestetään Satakunnan mestaruuskilpailut ti 16.- ke 17.7, jolloin kenttälajien toimitsijoilla on esikisat SM-kisaa varten. Tällöin testataan ja varmistetaan kaikki kuntoon itse päätapahtumaan. Lajijohtajat informoivat omien ryhmiensä toimitsijoita tästä. Kilpailut alkavat molempina päivinä klo 18.00. joten paikalla tulisi olla jo klo 17 jälkeen.

 

Toimitsijoiden koulutukset

Kilpailujärjestäjien puolesta Pohjanlinnan koulun ruokahuoltoon osallistuvilta toimitsijoilta vaaditaan hygieniapassi, jonka voi halutessaan suorittaa osallistumalla kokeeseen, joka järjestetään Leiskun toimistolla tiistaina 6.8. klo 18.00. Osoite on Kauppatori 5, 38700 Kankaanpää.

Koetta ennen pidetään pieni kertaus, mutta varsinaista koulutusta ei ole tarkoitus järjestää. Koemateriaalia voi lukea omatoimisesti alla olevista linkeistä. Kokeessa on pääasialliseti oikein/väärin -väittämiä.

http://www03.edu.fi/oppimateriaalit/ruokaahygieenisesti/app/

https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/hygieniaosaaminen/

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Tia Kraft/0405331010

 

Tuomarikoulutus kaikkien kenttälajien toimitsijoille Parkanon Käenkoskella to 11.7. klo 18.00.

Tilaisuudessa on hyvä mahdollisuus oppia ja kerrata uusimmat säännöt. Suositellaan kaikille kenttälajien toimitsijoille. Ilmoittautumiset ja kimppakyytitiedot Tia Kraft/0405331010

 

Ruokailu kisojen aikana

Toimitsijoille on SM-kisojen aikana varattu lämmin ruoka kisaruokalassa Pohjanlinnan koululla. Lisäksi toimitsijoilla oma kahvituspiste, jossa tarjolla makkaraa, sämpylää, kahvia ja mehua. Ruokailut ja kahvitus on toimitsijoille ilmaista lipuketta vastaan, jonka saatte kisapäivän aamuna omalta talkooryhmäsi päälliköltä/lajijohtajalta. Osalla toimitsijoista kisapäivät voivat olla pitkiä, jolloin mukaan kannattaa varata myös omia eväitä ja juotavaa.

 

Muuta yleistä

Toimitsijoille on tulossa omia pysäköintipaikkoja, joka kannattaa huomioida saapuessa kentän läheisyyteen. Sää kannattaa ottaa huomioon vaatetuksessa ja varustuksessa, esim. olet kentällä toimitsijatehtävissä. (mm. sadeasu ja lämmintä vaatetta tuulen varalle) Toimitsija-asua tulee pitää kisojen ajan, jotta erotumme selvästi muusta kilpailuväestä.

Oman lajiryhmäsi lajijohtajat ja vastaavat ottavat sinuun yhteyttä mm. työvuoroissa ja muissa käytännön järjestelyissä. Kenttätoimitsijoiden kannattaa tutustua kilpailjoille suunnattuun infoon, jossa on paljon hyödyllistä tietoa kentän tapahtumista ja aikatauluista. Otathan huomioon, että joskus kisatilanteissa saattaa tulla viivästyksiä ja toivommekin kaikilta kärsivällistä ja positiivista mieltä kisojen ajaksi. Toivomme kaikille kilpailuvieraille ikimuistoisia ja hienoja kisoja!

 

Kilpailuorganisaatio

Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja

Matti Kero, 040-8200729 matti.kero@leisku.fi

Kilpailun johtaja

Olli Santahuhta, 040-3076423, olli.santahuhta@leisku.fi

Kilpailuiden sihteeri

Heikki Jaakkola, 040-5006228, heikki.jaakkola@leisku.fi

Tiedotus, markkinointiyhteistyö ja media

Tia Kraft, 040-5331010, tia.kraft@leisku.fi