Kisakoostetta Kalevan kisaviikonlopusta Seinäjoelta

Arttu Kankaalle ylivoimainen miesten kuulan mestaruus

Lauantaina aamupäivällä oli miesten kuulan karsinta, jossa Arttu työnsi heti ensimmäisellään kisarajan ja karsinnan parhaan tuloksen 18,95. Illan finaalissa Arttu työnsi edelleen vakuuttavasti tasaista sarjaa ja viimeisellä  vielä kisan parhaan työntönsä 19,53. Näin Arttulle viides miesten kuulan mestaruus.

Kuvassa Arttu ja taustalla valmentaja Matti Yrjölä kisapaikalla.

Ville Myllymäelle miesten 100 metrin pronssimitali

Ville voitti perjantaina alkueränsä miesten 100 metrillä ajalla 10,51. Illan finaalissa hyvä vauhti jatkui ja tuloksena kauden paras aika 10,47, jolla hienosti jatkoi pikamatkan mitalisarjaansa pronssimitalilla.

Aaron Kangas miesten moukarissa viides

Aaron heitti perjantaina heti ensimmäisellä karsintaheitolla 68,59 ja yli karsintarajan.  Lauantain finaalissa hyvä vire jatkui ja  viidennellä kierroksella tuli paras 69,92. Latausta riitti myös viimeiseen kuudenteen heittoon,  joka osui  kuitenkin vähän kehikkoon. Näin Aaron hyvällä tuloksella 69,92 oli viides

Netta-Nana Mäkkylä mukana naisten kiekossa

Netta-Nana pääsi mukaan kokemaan Kalevan kisojen tunnelmaa olemalla tilastoissa sijalla 20. Kiekon karsinnassa Netta-Nana heitti tasaisesti parantaen ja kolmannen kierroksen heitolla 41,01 sijoitus 17.