Ohjeita

Ohjeita

Ilmoittautuminen kilpailuihin

Melkein aina ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu kilpailukalenteri.fi -palvelun kautta. Urheilijan ja hänen huoltajansa vastuulla on hoitaa ilmoittautuminen ajoissa, tai varmistaa hoidetaanko se seurasta tai onko sen joku muu jo hoitanut.  Tällöin osallistumistiedot näkyvät kilpailukalenterissa. Mikäli olet kilpailuun menossa ja sinulla ei vielä ole lisenssiä, ole yhteydessä seuraan.

 

Osallistumismaksut

Huoltajan/urheilijan vastuulla on maksaa kilpailujen osallistumismaksu. Maksun voi jälkikäteen perua seuralta, joten pidä kuitti tallessa!

Seura maksaa osallistumismaksut pm-kisoihin (piirihuipentuma, pm-ottelut, pm-viestit, pm-maastot jne), joten näihin et maksa itse ilmoittautumisen yhteydessä, paitsi jos kilpailun järjestäjä sitä edellyttää (maksu ilmoittautumisen yhteydessä.)

 

Lisenssit ja vakuutukset

Urheilijalle, jonka kausimaksu (urheilukoulumaksu tai vastaava) on maksettu seuralle, seura hankkii lisenssin. Se antaa luvan kilpailla Suomen Urheiluliiton alaisissa virallisissa kilpailuissa ja se sisältää vakuutuksen kaikille 13-vuotiaille ja nuoremmille. 14-vuotiaat ja vanhemmat ovat itse vastuussa vakuutuksensa hankkimisesta. Leisku voi hankkia vakuutuksen samalla kun lisenssi hankitaan, mutta urheilija/huoltaja voi myös itse ostaa vakuutuksen myöhemmin SUL Omapalvelun kautta (edellyttää, että järjestelmään on syötetty urheilijan tai huoltajan sähköpostiosoite lisenssiä ostettaessa).

Lisätietoa lisenssien ja vakuutusten hinnoista ja mm. vakuutuksen hankkimisesta 14-vuotiaalle ja vanhemmalle sekä vakuutuksen kattavuudesta löytyy ao. linkin kautta. Tällä hetkellä liitto suosittelee OP Sporttiturvaa.

https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit

 

Kulukorvaukset

Seura korvaa urheilijoille, valmentajille ja huoltajille syntyneitä kuluja erillisen ohjeistuksen mukaisesti. Kulukorvausta haetaan täyttämällä ja palauttamalla kulukorvauslomake ja mahdolliset tositteet seuran rahastonhoitajalle mieluiten sähköisessä muodossa.

Useampia kululaskuja vuodessa tekevälle seura tekee erillisen tunnuksen Procountor matka- ja kululaskujärjestelmään, jonka kautta korvausta haetaan. Tunnukset saat rahastonhoitajalta.

Yksittäistä kulukorvausta voi hakea täyttämällä ao. kulukorvauslomakkeen ja toimittamalla sen rahastonhoitajalle.

Kuluveloituslomake: (Excel)

Kuluveloituslomake tulostettava: (Excel) (PDF)

Lomakkeet voi palauttaa sähköpostitse laskutus@leisku.fi. Liitä mukaan mahdolliset kuitit skannauksina tai digikuvina. PDF-formaatti suositeltu, mutta ei pakollinen.

Jos haluat palauttaa lomakkeen tulostettuna, lähetä osoitteeseen Kankaanpään seudun Leisku ry, Torikatu 5 huon. 24, 38700 Kankaanpää. Liitä mukaan mahdolliset kuitit.

 

Epäasialliseen käytökseen puuttuminen

Leisku on julkaissut oppaan epäasiallisen käytöksen tunnistamiseen ja siihen puuttumiseen. Älä epäröi ottaa yhteyttä seuran johtoon, jos koet/havaitset jotain Sinua askarruttavaa.  Opaasta löydät vastuuhenkilöiden yteystiedot.  Epäasiallisen käytöksen tunnistaminen ja siihen puuttuminen