Ohjeita

Ohjeita

Ilmoittautuminen kilpailuihin

Melkein aina ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu kilpailukalenteri.fi -palvelun kautta. Urheilijan ja hänen huoltajansa vastuulla on hoitaa ilmoittautuminen ajoissa, tai varmistaa hoidetaanko se seurasta tai onko sen joku muu jo hoitanut.  Tällöin osallistumistiedot näkyvät kilpailukalenterissa. Mikäli olet kilpailuun menossa ja sinulla ei vielä ole lisenssiä, ole yhteydessä seuraan.

 

Osallistumismaksut

Pääsääntöisesti Leisku korvaa osallistumismaksun Satakunnan alueella tapahtuviin kilpailuihin sekä myös muualla tapahtuviin SM- ja aluemestaruuskilpailuihin. Kilpailuihin, joihin on osallistumassa paljon Leiskulaisia, Leisku maksaa normaalisti ilmoittautumismaksun etukäteen kerralla kaikille urheilijoille. Jos on epäselvää onko ilmoittautuminen maksettu puolestasi, varmista ryhmäsi vetäjältä tai rahastonhoitajalta. Jos olet itse maksanut osallistumismaksun, voit periä sen seuralta normaalin kulukorvauskäytännön mukaisesti (muista säilyttää tosite osallistumismaksusta!).

 

Lisenssit ja vakuutukset

Urheilijalle, jonka kausimaksu (urheilukoulumaksu tai vastaava) on maksettu seuralle, seura hankkii lisenssin. Se antaa luvan kilpailla Suomen Urheiluliiton alaisissa virallisissa kilpailuissa ja se sisältää vakuutuksen kaikille 13-vuotiaille ja nuoremmille. 14-vuotiaat ja vanhemmat ovat itse vastuussa vakuutuksensa hankkimisesta. Leisku voi hankkia vakuutuksen samalla kun lisenssi hankitaan, mutta urheilija/huoltaja voi myös itse ostaa vakuutuksen myöhemmin SUL Omapalvelun kautta (edellyttää, että järjestelmään on syötetty urheilijan tai huoltajan sähköpostiosoite lisenssiä ostettaessa).

Lisätietoa lisenssien ja vakuutusten hinnoista ja mm. vakuutuksen hankkimisesta 14-vuotiaalle ja vanhemmalle sekä vakuutuksen kattavuudesta löytyy ao. linkin kautta. Tällä hetkellä liitto suosittelee OP Sporttiturvaa.

https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit

 

Kulukorvaukset

Seura korvaa urheilijoille, valmentajille ja huoltajille syntyneitä kuluja erillisen ohjeistuksen mukaisesti. Kulukorvausta haetaan täyttämällä ja palauttamalla kulukorvauslomake ja mahdolliset tositteet seuran rahastonhoitajalle mieluiten sähköisessä muodossa.

Kuluveloituslomake: (Excel)

Kuluveloituslomake tulostettava: (Excel) (PDF)

Lomakkeet voi palauttaa sähköpostitse laskutus@leisku.fi. Liitä mukaan mahdolliset kuitit skannauksina tai digikuvina. PDF-formaatti suositeltu, mutta ei pakollinen.

Jos haluat palauttaa lomakkeen tulostettuna, lähetä osoitteeseen Kankaanpään seudun Leisku ry, Torikatu 5 huon. 24, 38700 Kankaanpää. Liitä mukaan mahdolliset kuitit.