Tule jäseneksi

Tule jäseneksi

Liity Leiskun kannatusjäseneksi – olet mukana tukemassa lasten ja nuorten hienoa harrastusta!

Leiskussa voi urheilla ilman varsinaista yhdistyksen jäsenyyttä. Jos haluat kuitenkin olla mukana tukemassa toimintaamme, voit liittyä seuramme kannatusjäseneksi. Jäsenenä pääset toki myös vaikuttamaan seuran toimintaan mm. vuosikokouksissa.

Leiskun kannatusjäseneksi liittymiseksi on kaksi eri tapaa. Suositeltavinta on täyttää  lomake sivun alareunassa olevan painikkeen kautta. Lomakkeen täyttämällä liityt jäseneksi. Jäsenmaksun suuruus on 20 euroa/vuosi. Mahdollista on myös kerralla hankkia ns. ainaisjäsenyys. Voit olla myös aina yhteydessä seuran sihteeriin Heikkiin (040-500 6228 / heikki.jaakkola@leisku.fi). 

Yrittäjä! Tule mukaan Leiskun jäseneksi!

Tarjoamme myös yrityksille mahdollisuuden liittyä Leiskun jäseneksi. Yrittäjille tarjoamme lisäetuja . jäsenet saavat mm. automaattisesti mainoksensa seuralehteen ja nettisivuille. Muita etuja myös räätälöitävissä. Jos haluat mukaan, ole yhteydessä Heikkiin (yhteystiedot yllä).

Jäsenedut

Jäsenenä olet oikeutettu vaikuttamaan seuran toimintaan mm. vuosikokouksissa.

Räätälöimme jäsenille myös erilaisia etuja – parhaillaan valmistelemme jäsenetukorttia, jolla saat alennuksia paikkakunnan liikkeistä.