myClub käyttöönotto

myClub käyttöönotto

myClub -tilin aktivointi poikkeaa hieman riippuen siitä aktivoiko aikuinen jäsentiliä itselleen vai alaikäiselle lapselleen. Molemmissa tapauksissa seuran jäsenrekisterinhoitaja on luonut tilin ensin myClub -järjestelmään ja lähettänyt sähköpostiin linkin tilin aktivoimiseksi.

Huom! Aktivointilinkki toimii vain kahden vuorokauden ajan. Jos linkki on päässyt vanhenemaan, aktivointi kyllä onnistuu edelleen tämän linkin kautta, mutta joudut näkemään hieman enemmän vaivaa (mm. syöttämään sähköpostiosoitteen pariin kertaan itse).

Tiliä aktivoitaessa on hyvä ymmärtää, että on erikseen käsitteet myClub ID ja seuran jäsentili. Jokaisella seuran jäsenellä (urheilevilla lapsilla ja aikuisilla kannatusjäsenillä) on oma jäsentili. Jokaiseen jäsentiliin liittyy aina vähintään yksi myClub ID. Aikuisella jäsenellä jäsentili ja myClub ID linkittyvät toisiinsa, kun taas alaikäisellä lapsella voi jäsentiliä hallita yhden tai useamman huoltajan myClub ID:n kautta. Huoltajalla ei välttämättä ole kuitenkaan varsinaista omaa jäsentiliä, vaan ainoastaan myClub ID lapsen jäsentilin hallitsemiseksi. Aina ensin pitää luoda myClub ID, sen jälkeen pystyy aktivoimaan jäsentilin kyseisen ID:n hallittavaksi.

Tilin aktivoiminen lapselle

Jos seuran jäsenrekisterinhoitajalla on ollut tiedossa lapsen oma sähköpostiosoite, se on syötetty lapset tietoihin huoltajan tietojen lisäksi. Lapselle ja huoltajalle/huoltajille tulee sähköpostiin linkki, jonka kautta tili aktivoidaan.

Kun kliikkaat sähköpostin linkkiä, päädyt myClubiin, jossa huoltaja luo ensin itselleen myClub ID:n. myClubin kysyessä syötä huoltajan sähköpostiosoite.

Seuraavassa valinnassa valitse, että olet yli 13-vuotias ja huoltajana syötä oma etu- ja sukunimesi ja keksi itsellesi hyvä salasana ja laita se muistiin.

Lopuksi hyväksy oman myClub ID:si luonti ja että sitä käytetään lapsen jäsentilin hallintaan. Tämän jälkeen paina ”Siirry myClubiin”.

Seuraavaksi myClub pyytää täydentämään lapsesi tiedot. Tarkista, että ne ovat kaikki oikein. Lapsen sähköpostiosoitteeksi voit laittaa oman osoitteesi, jos lapsella ei ole omaa osoitetta. myClub kysyy myös allergiatiedot sekä vaatekoon. Kuvauslupa on tärkeä, toivomme, että annat luvan kuvata lasta ja tarvittaessa julkaista niitä seuran nettisivuilla ja muissa julkaisuissa. Jos lupaa ei ole, vaikeuttaa se toimintamme markkinointia. Lopuksi paina ”Päivitä”.

Tämän jälkeen myClub kysyy vielä viestintäasetuksia. Kannattaa laittaa rastit joka ruutuun, jotta saat varmasti tiedot tapahtumista ja niiden muutoksista.

Lopuksi siirry vielä Tietosuoja -välilehdelle. Tällä sivulla määrität mitä tietoja muut Leiskun myClub -käyttäjät näkevät sinusta.

Nyt aktivointi on valmis, ja voit vaikkapa siirtyä Tapahtumat -sivulle, jossa näet tulevat ryhmääsi koskevat tapahtumat.

 

Täysi-ikäisen jäsenen tilin aktivointi

Aktivointi noudattelee muuten samoja linjoja kuin yllä. Syötät ensin sähköpostiosoitteesi, valitset olevasi yli 13-vuotias, keksit itsellesi salasanan ja hyväksyt käyttöehdot. Kun tämän jälkeen jatkat myClubiin, kysyy se nyt sinun tietosi, ei lapsesi.