Suomisport

Suomisport

Suomisport on järjestelmä, jota Leiskussa käytetään urheilukouluryhmien hallintaan, kausimaksujen veloittamiseen ja lisenssien ostamiseen.  Jokainen leiskussa urheileva lapsi pitää olla ilmoitettu mukaan Suomisport-järjestelmän kautta! On ehdottoman tärkeää, että jokainen leiskulaisen huoltaja seuraa Suomisporttia ja sen kautta tulevia viestejä. 

Tili luodaan Suomisportin nettiselainversiossa, sovelluksessa ei pysty tiliä luomaan. Salaa et tarvitse, vaan palveluun kirjaudutaan aina palvelun lähettämällä numerokoodilla. Suomisportin käyttöönotossa luo ensin huoltajalle/huoltajille omat Suomisport tilit. Huom! Olet voinut luoda tilin jo jonkin toisen lajin yhteydessä, Kankaanpäässäkin Suomisporttia käyttävät muutkin seurat.  

Jos lapsella ei ole vielä Suomisport -tiliä, voit luoda sen huoltajan tilin asetuksista kohdasta “Lisää huollettava”.

Kun huollettava on lisätty, voit lapsen tilin asetuksista lisätä toisen tai useamman huoltajan kohdassa “Muokkaa tietoja”.

Suosittelemme Suomisportin oman sovelluksen lataamista puhelimeen. Löydät sen omasta sovelluskaupastasi hakusanalla “Suomisport” tai suoraan alla olevista linkeistä. Merkitsethän sinne myös osallistumisen harjoituksiin ja muihin tapahtumiin. Auttaa meitä suunnittelemaan harjoituksia paremmin, kun tiedämme kuinka paljon urheilijoita osallistuu harjoituksiin! Kaikki harjoitukset ja muut tapahtumat löydät sovelluksen alalaidan kalenterikuvakkeen takaa. Laskutkin putkahtelevat mm. kausimaksujen osalta suoraan kohtaan “Maksut”ja voit maksaa ne useita eri maksutapoja käyttäen.

Apua kirjautumiseen voi lyötyä myös tästä ohjevideosta.

Jos käyttöönotosta on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä! (Esimerkisi Tiaan 040 533 1010 tai Heikkiin 040 500 6228)

 

Lataa Suomisport Google Play-kaupasta (Android)

Lataa Suomisport App Storesta (Iphone)