10.8.-11.8.2013 Piirihuipentuma , Pori

Piirihuipentuman tulostaso nousi hyväksi. Erityisesti seuran 14-15 vuotiaat SM-kisoihin valmistautuvat nuoret tekivät omia ennätyksiään. Myös mukana olleiden nuorempien ilmeet kertoivat onnistumisista ja hyvistä tulosten paranemisista.

Eelis Hirvinen ja Pyry Santahuhta nelosmestarit

P15 sarjassa Eelis Hirvinen voitti 100m, 100maj, 300 maj ja korkeuden. P14 sarjassa Pyry Santahuhta teki saman voittamalla 300maj, 100maj, pituuden ja korkeuden. Poikien sarjaa täydensi vielä P14 Joni Ojala, joka voitti 100 m ja otti hopeaa pituudessa ja 300 m:llä. T14 sarjassa Jonna Jaakkola voitti kuulan ja heitti hopeaa kiekossa sekä pronssia moukarissa ja täydensi sarjaa keihään neljännellä sijalla. Samassa sarjassa Heli Tuominen juoksi pronssia 300 maj:ssa

Nuoremmissa P12 Eero Hirvinen voitti 60maj, ja oli hopealla 60 metrillä, P11 Henri Hirvinen otti hopeaa 60maj:ssa ja korkeudessa sekä oli kiekossa kolmas, P9  Kosti Saine työnsi ensimmäisen henkilökohtaisen piirinmestaruusmitalinsa pronssia kuulassa.  T12 Inka Heininen juoksi pronssia 200 metrillä. Aivan mitalin tuntumassa olevia sijoituksia seuramme nuorilla oli runsaasti.