12.7.2009 Kankaanpää Games

Kankaanpää Games kisattiin tänään Kankaanpäässä hienossa säässä. Muutama sadepisara tuli vasta aivan kisan loputtua,joten sääolosuhteet olivat hyvät ja hienoa nähtävää ja vauhtia suorituspaikoilla riitti.

M 22-sarjan 200 metrillä Noormarkun Lauri Kohtamäki piti kiirettä ja juoksi hienon voittoajan 21,64 (- 0,7). Leiskun Kimmo Kero paransi samassa juoksussa ennätyksekseen 23,09, sijoitus kolmas. M 19 sarjan keihäässä Rainer Manninen, KuortK, voitti tuloksella 63,10. Hyvän vastuksen antoi Jani Lehtonen, ViipU, heittämällä 62,29. Kolmanneksi sijoittui Marko Lampinen uudella ennätyksellään 56,51. M 19 100 metrillä Joonas Vainionpää oli kolmas ajalla 12,27. M 17 kuulan voitti Arttu Kangas hyvällä tuloksella 16,46. M 17 korkeuden voitti Nakkilan Jussi Raitanen tuloksella 190, Tomi Nieminen oli toinen tuloksella 170 ja Toni Niemenmaa kolmas tuloksella 160. Kirsi-Maria Kero hyppäsi 3-loikkaa N 17 sarjan mukana kilpailun ullkopuolella tämän kesän parhaansa 12,12.

P 15 100 metrillä Sami Nieminen juoksi uudeksi ennätyksekseen  12,59 (-0,3, sijoitus kolmas. Lauri Lehtonen hyppäsi kesän parhaansa korkeudessa ja oli tuloksella 160 toinen. Nuorimmat leiskulaiset näyttivät juoksumatkoilla mallia vanhemmille  ja pikamatkoilla 8-9-vuotiaat voittivat sarjansa. T 8 40 metriä Inka Heininen ajalla 7,27 ja T 9 Annika Hohkuri ajalla 7,02. Tytöt hallitsivat myös T 9 sarjan 600 metrin juoksun.  P 8 40 metriä voitti Eero Hirvinen hyvällä ajalla 7,02 ja P 9 Aleksi Nieminen uudella hienolla ennätyksellään 6,74. Erityismaininnan ansaitsee P 9 Aaro Kallionkielen hieno juoksu 600 metrillä ja komea kiri, uusi ennätys 2.10,08 ja sijoitus toinen.  P11 sarjan 1000 metriä voittoon juoksi Aleksanteri Tomberg ajalla  3.33,27. Juoksun toinen oli Elias Karvanen ja kolmas Pyry Santahuhta. Eelis Hirvinen P 11 hyppäsi pituutta 3.95, sijoitus kolmas. T 13 sarjassa Netta-Nana Mäkkylä työnsi uudeksi ennätyksekseen 11,69 ja sijoittui toiseksi, Esteri Hakamäki oli kolmas tuloksella 10,68. Esteri oli kolmas myös pituudessa tuloksella 4,00. Pituuden toinen oli Heini Pitkänen tuloksella 4,10. Kisan voitti samalla tuloksella Vammalan Noora Hyvärinen. Niina-Maria Lampinen sijoittui 60 metrillä kolmanneksi ajalla 8,97. Juoksun neljäs oli Henriikka Haavisto uudella ennätyksellään 9,09. Riikka Tähtinen T 15 heitti keihästä lähelle kesän parastaan ja tuloksella 33,54 sijoitus neljäs. Kaikki tulokset