16.5.2009 Piirin sisulisämaastot Hiittenharjulla Harjavallassa

Laurille kultaa, Inkalle ja Joonalle yllätyshopeaa, Reijolle pronssia. Lisäksi tuomisina joukkuemitaleita.

Harjavallan sisulisämaastot lähtivät hienosti käyntiin, kun nuorimmat T 9 sarjan tytöt säntäsivät kilometrin matkalleen. Vasta 8-vuotias Inka Heininen juoksi alusta alkaen rohkeasti kärjessä lähes koko matkan ja vain Euran Aliisa Heino pääsi Inkan edelle. Hieno juoksu palkittiin hopeamitalilla. Kun Annika Hohkuri sijoittui hienosti viidenneksi ja Laura Salo neljänneksitoista, tytöt saivat riemuita myös joukkuehopeasta.
P 10-sarjassa mitalitahti jatkui toisella yllätyshopealla, kun Joona Lehtinen juoksi Inkan tavoin rohkeasti ja vain Kiukaisten Roope Ruuhiala pääsi hänen ohitseen. Kärkijoukossa juoksi hienosti myös Elias Karvanen ja mitali karkasi vasta lopun sekuntitaistelussa. Eliaksen sijoitus oli viides. Joukkuehopean varmisti Pyry Santahuhta sijoittuen neljänneksitoista ja kun Tuomas Dahl oli kahdeskymmenes, poikien suoritus oli kokonaisuutena hyvä. Siinä on pohjaa viestiporukalle.
P 15-sarjan 3 kilometrillä Lauri Lehtonen juoksi harkitusti tavoitteenaan kisan voitto.Viimeisessä nousussa hän jätti pahimman kilpakumppaninsa Euran Matias Nordberg`ín ja pokkasi kultamitalin. Pronssia juoksi Reijo Tähtinen ja neljäs oli Sami Nieminen. Pojat saivat myös joukkuekullan ainoana joukkueena. Lähinnä pikajuoksuun ja hyppyihin keskittyvien poikien lähtö maastokisaan oli oiva osoitus nuoremmille ja vanhemmille seura- ja joukkuehengestä. Sitä osoittivat myös T 12 Nea Virko, P 12 Akseli Karvanen, T 13 Niina-Maria Lampinen sekä reippaat 9-vuotiaat Aaro Kallionkieli, Lassi Haavisto ja Aleksi Nieminen. Sijoitukset: