2007.09.13

2007.09.13

Seuraottelu Leisku-Nopsa-PorinYu Porissa saatiin päätökseen eilen valonheittäjien loisteessa. Onneksi sadetta ei enää illalla riittänyt ja kisasää oli selkeä. Porin tuuli kuitenkin piti huolen siitä, että liikuntaa lämpimiksi kaipasivat myös huoltajat. Osa Leiskun joukkueen nuorista kilpaili jo päivällä KLL:n kisoissa Porissa, joten päivästä tuli todella pitkä. Onneksi Porissa oli paikka, missä saatiin vaatteet kuivatettua ja pientä murkinaa rinnan alle. Vaikka pitkä kisapäivä vei monilta parhaat tulossaumat, paljon hyviä suorituksia ja tuloksia saavutettiin.

Seuran nuoret P 9 sarjan pojat ovat tänä kesänä juosseet hienosti aivan alkukesän viestien siivittäminä. Eilen Porissa tuliaisina kaksoisvoitto 150 metrillä Eelis Hirvisen 24,71 ja Aleksi Yrjölän 24,97 tuomina. Pituudessa Juho Tuominen ponnisti hienosti pronssille tuloksella 331, vaikka selvästi näkyi, että pitkä kisapäivä otti osansa tuloksesta.
Sami Nieminen avasi avasi 13-vuotiaiden poikien mitalisarjan voittaen 60metrin aidat tuloksella 10.25 ja hyppäsi korkeudessa pronssia tuloksella 130. Lauri Lehtonen voitti korkeuden tuloksella 145 ja Pekka Karilahti kuulan tuloksella 10,83. Reijo Tähtinen oli kuulassa kolmas 10,23. Pojat voittivat näin sarjansa kaikki lajit.
Vanhempien 15-vuotiaiden poikien keihäässä yleisurheilua pitkästä aikaa kokeillut Henri Itävalo näytti miten keihäs lentää ja voitti hienolla tuloksella 46,65. Aleksi Valkeasuo oli toinen tuloksella 43.63.

Tyttöjen puolella erityisesti 11-vuotiaat tytöt nousivat usein palkintopallille. Parhaiten menestyi Esteri Hakamäki voittaen kiekon tuloksella 21,08 ja hypäten hopeaa korkeudessa tuloksella 115. Henriikka Haavisto hyppäsi pronssille samalla tuloksella 115 ja juoksi hopealle 60 metrillä tuloksella 9.59. Reetta Lehtonen juoksi 60 metrillä pronssille ajalla 9.94, kiekossa Reetta oli pronssilla tuloksella 15.46. T 15 sarjassa Pauliina Haavisto sijoittui pronsiille 3-loikassa tuloksella 10.01. Kaikki tulokset löytyvät alalinkista. Kisakuvia päivitetään myöhemmin.
(Kuten muistetaan Noormarkussa pidettävä seuraottelun I osakisa peruttiin huonon sään vuoksi. Kisa siirtynee Karhuhallissa pidettäväksi lokakuun aikana).