2007.12.12

2007.12.12

Yleisurheilukauden päätöstilaisuudessa kerrattiin kulunutta kilpailukautta ja saavutuksia sekä palkittiin kesän aikana menestyneitä urheilijoita. Leiskun paras urheilija kaudella 2007 oli Kirsi-Maria Kero 16 Kalevanmaljapisteellä. Parhaan tuloksensa Kirsi-Maria teki 3-loikassa 12,50. Parhaana sisuslisätyttönä palkittiin Saara Tuunainen (T14). Saaran SM-kisasijoitus 2000 metrillä kovassa kisassa oli hienosti viides. Saaran aika oli 6.57,49. Parhaana sisulisäpoikana palkittiin Arttu Kangas, jonka sijoitus SM-kisoissa P 14 kuulassa oli neljäs. Arttun kuulatulos 15,02 on myös uusi hieno seuraennätys. Hyvästä kehityksestä palkittiin Ville Myllymäki (M17). Ville paransi ennätystään 100 metrillä reilusti aikaan 11,05. Samalla Leiskun yli 20 vuotta vanha miesten pikamatkan seuraennätys meni uusiksi.

Stipendit ja pokaalit löysivät paikkansa innokkaiden ja hyviä tuloksia tehneiden urheilijoiden matkaan. Onnittelut kaikille.

Leiskun urheilijanuorissa on useita aktiivisesti musiikkia harrastavia. Tilaisuuden lopuksi saimme kuulla Reijo Tähtisen hienoja hanurisäveliä. Kiitos Reijolle.

Seura muisti myös innokkaita ja aktiivisia ohjaajia ja valmentajia ja heidän tekemäänsä arvokasta nuorisotyötä.

Nuorimmat urheilukoululaiset kisailivat ennen palkitsemistilaisuuden alkua ja joulupukkikin innostui kokeilemaan pituushyppyä kaikkien iloksi. Vanhakin nyt nuortuu … niinhän kaikkien tuntemassa joululaulussa lauletaan. Reippaat urheillukoulaiset saivat joulupukilta joulupussin ja jouluinen kahvi-mehupöytä ja joulumusiikki viritti urheilukoululaiset joululomalle.

Ensi vuonna tavataan urheilukouluissa jälleen tiistaina 8.1.2008. Reipasta ja liikunnallista lomaa Kaikille toivovat Leiskun ohjaajat.

Muutama kuva palkituista.