2008.02.02 Leiskulaisille ennätyksiä pm-kisoissa Karhuhallissa

60 metrillä Ville Myllymäki, Joonas Vainionpää sekä Reijo Tähtinen parantelivat omia ennätyksiään. Miesten sarjan alkuerissä Ville juoksi 7.20, joka oli sadasosan aiempaa ennätystä parempi. Finaalissa Ville tiputti ajastaan vielä toisen sadasosan ja 7.19 ajalla hän sijoittui toiseksi. Voittoon juoksi Turun Urheiluliittoa edustava Antti Toivonen 7.10 ajalla.

Niukan osallistujamäärän vuoksi M19 60m juostiin suoraan loppukilpailuna. Joonas Vainionpää otti kisassa selvän voiton uudella ennätyksellään 7.47. Joonas juoksi myös miesten 200 metrillä uuden ennätyksensä, 24.24.

Vielä 15-sarjassa kilpaileva Reijo Tähtinen kokeili kuntoaan M17 -sarjassa. 60 metrillä kotiinviemisenä hieno ennätys, joka kirjataan nyt lukemiin 8.65. Reijo kilpaili myös pituudessa ja kuulassa. Pituutta Reijo ponkaisi 4.73, joka jäi vain muutaman sentin ennätyksestään. Ylipainoista kuulaa Reijo työnsi 7.58.

Naisten sarjassa Kirsi-Maria Kero juoksi 60m aikaan 8.59 sijoittuen neljänneksi. Hän hyppäsi myös N19 -sarjan 3-loikan kilpailun ulkopuolella. Tulos oli hieno, 11.79.

N17 sarjassa oli mukana 3 leiskulaista. Pituudessa Elina Pitkänen hyppäsi tuloksen 4.22. 800 metrillä leiskusta oli mukana Saara Tuunainen ja Jenna Kangassalo. Saara juoksi viidenneksi ajalla 2.33,07. Jenna kaatui lähdössä, mutta juoksi sisukkaasti maaliin 2.47,67 ajalla, ollen lopulta seitsemäs.