2008.03.23

2008.03.23

Komea mitalisaalis Porista

Leiskulaiset menestyivät hienosti Satakunnan avoimissa hallimestaruuskisoissa Porissa lauantaina; tuloksena seitsemän kultaa, kahdeksan hopeaa ja kuusi pronssia. Lisäksi runsaasti hyviä sijoituksia.

Parhaiten leiskulaisista menestyivät P 9 sarjan pojat, jotka putsasivat 40 metrin pyrähdyksessä palkintopöydän kolmoisvoitollaan. Aleksi Yrjölä voitti sekä 40 metriä, että pituuden, Tuomas Dahl oli toinen pituudessa ja 40 metrillä kolmas ja Pyry Santahuhta oli toinen 40 metrillä. Aleksi juoksi myös P 10 sarjassa ulkopuolella 60 metriä, jolla ajalla olisi ollut komas.
Lähes yhtä vahvasti menestyivät T 11-sarjan tytöt Heini Pitkänen, kultaa pituudessa ja hopeaa 60 metrillä, Netta-Nana Mäkkylä kultaa kuulassa ja hopeaa pituudessa, Kreetta Lehtonen toinen kuulassa.
Myös 14-15-sarjan poikien tuliaiset olivat lupaavia: P 14 Reijo Tähtinen ennätyksellään kultaa keihäässä ja Pekka Karilahti pronssia, Lauri Lehtonen hopeaa korkeudessa ja 15-sarjassa Tomi Nieminen pronssia 60 metrillä omalla ennätysajallaan ja hopeaa korkeudessa,
Parhaasta suorituksesta pidemmillä matkoilla vastasi T 15 Saara Tuunainen voittamalla halliennätyksellään 800 metriä.
Netta-Nana heitti ykköseksi T 12-sarjan kiekossa jossa Esteri Hakamäki oli kolmas. Esteri juoksi T 12-sarjan 1000 metrillä toiseksi omalla halliennätyksellään. Jonna Lehtiniemi (T 10) juoksi myös hienosti kolmanneksi 1000 metrillä. Kiekossa P 10-sarjassa kisaava Juho Tuominen heitti pronssimitalin arvoisesti.
Myös pienet epäonnistumiset jättivät nälkää kesää kohti mentäessä. Totuus on, että oman ennätyksen rikkominen ja menestyskin tuntuu entistä makeammalta, kun on kokenut niin sanotusti “takapakkia”. Innostus ja harjoituskaverit ja sopivat tavoitteet antavat kyllä lisäpontta harjoitteluun.