2008.05.10 – Sisulisämaastot Vammala

2008.05.10 – Sisulisämaastot Vammala

Saaralle kultaa, Jonnalle hopeaa, Artturille pronssia
Vammalassa Hopun hienossa rantamaisemassa ensi viikonvaihteessa juostavien SM-maastojen pitopaikka testattiin, kun Satakuntalaiset nuoret (9-15-v) kirmasivat piirin maastomestaruuksista aurinkoisessa vaikkakin hieman tuulisessa säässä. Kyllä oli hieno nähdä, että edelleenkin kestävyysjuoksu on nuorten mieleen ja joukkueen vuoksi juostiin innokkaasti.

Leiskun menestynein oli jälleen T 15 Saara Tuunainen, joka juoksi hienosti voittoon 3 km:n maastomatkalla. Saara kertoili maalissa, että juoksu tuntui edelleen raskaalta edellisen viikon sairastelun vuoksi, mutta uskoi kunnon palautuvan, kunhan pääsee taas harjoittelemaan kunnolla. Jonna Lehtiniemi uudisti edellisen vuoden hopeasijansa T 10 maastokilometrillä, Jonna juoksi koko matkan toisena ja maalissa oli eroa voittajaan Noormarkun Jenni Valliin muutama metri. Jonna kuuluu Leiskun nuoriin urheilijoihin, jolta sujuu matka kuin matka ja hän kertomansa mukaan todella nauttii pitkien matkojen juoksemisesta. P 15 sarjassa Artturi Ranne, joka tunnetaan Jänteen lahjakkaana hiihtäjänä, juoksi tasaisen ja hyvän juoksun ja tuloksena oli pronssimitali. Myös poikien joukkue Artturi Ranne, Tomi Nieminen ja Jouni Lehtinen oli kolmas. Joukkuepronssia saavuttivat myös P 14 pojat Miika Mynttinen, Reijo Tähtinen ja Sami Nieminen. Miika oli henkilökohtaisessa kisassa neljäs. Leiskun 8-vuotiaat tytöt Annika Hohkuri, Laura Salo ja Heli Tuominen juoksivat iloisesti 9-vuotiaiden sarjassa ja sijoittuivat joukkueena neljänneksi. Pronssisijasta tytöt jäivät vain 1 pisteen. Samoin 9-vuotiaden poikien sarjassa Jere Lehtiniemi ja Aleksi Nieminen pääsevät vielä ensi vuonna samaan sarjaan. Kaikkien sijoitukset ja tulokset alla.

Tulokset leiskun tulospalvelusta.