2008.06.11 pm-sisulisäviestit, Pori

Mitaleita ja hyviä juoksuja ja vaihtoja nuorten viesteissä Leiskun tytöt ja pojat viilettivät viestien piirihuipentumassa eilen Porissa. Tuliaisina oli kolme kultaa, kaksi hopeaa ja pronssia sekä hyviä sijoituksia ja suorituksia. Porin sää ei eilen näyttänyt parhaita puoliaan sillä ennen kisaa satoi, jyrähteli j a salamoi. Vaikka sää oli kolea pikamatkat ja osa pitkistä juoksuista ehdittiin juosta ennen kuin sade uudelleen yltyi.

Leiskun nuoret miehet (P 9) Elias Karvanen, Pyry Santahuhta, Tuomas Dahl ja Aleksi Yrjölö putsasivat pöydän voittaen sekä 4 x 50 metrin että 4 x 400 metrin viestit. Hyvin juoksivat samassa sarjassa 8-vuotiaat Teemu Narvi, Lassi Haavisto, Aaro Kallionkieli ja Aleksi Nieminen sijoittuen pikamatkalla kahdeksanneksi. Nuorempien tyttöjen, kaikki vielä 8-vuotiaita, joukkue oli sekä pikaviestissä että pitkässä viestissä kuudes. Joukkueessa juoksivat Heli Tuominen, Annika Hohkuri, Anette Kirkanen ja Laura Salo. T 11-sarjassa Jonna Lehtiniemi, Netta-Nana Mäkkylä, Reetta Lehtonen ja Heini Pitkänen iloitsivat pikamatkan hopeamitalista. Viimevuotinen sijoitus parani kahdella. Pikaviestissä vastaavalla matkalla P 11 pojat sijoittuivat mitalin tuntumaan neljänneksi. Joukkueessa juoksivat Juho Tuominen, Eelis Hirvinen, Jonni Pyysalo ja Aleksi Narvi. T 13-sarjassa Esteri Hakamäki, Henriikka Haavisto, Niina-Maria Lampinen ja Tiina Norkio sijoittuivat aitaviestissä neljänneksi. Vanhempien poikien (P 15) sarjassa pojat näyttivät mallia ja juoksivat kaikki matkat. Tuomisina kolme mitalia: kultaa, hopeaa ja pronssia. 4 x 80maj: kultaa: Sami Nieminen, Reijo Tähtinen, Pekka Karilahti ja
Tomi Nieminen, hopeaa pikaviestissä 4 x 100 m, Reijo, Tomi, Sami ja Lauri Lehtonen ja pronssia 4 x 800m: Reijo, Pekka, Tomi ja Lauri.