Talviharjoitukset jatkuvat, pienet ulkona

Talviharjoitukset jatkuvat, pienet ulkona

Kankaanpään kaupunki on tiedotteessaan (22.1.2021) päättänyt jatkaa aiempien rajoitusten ja ohjeiden mukaan. Käytännössä tämä tarkoittaa Leiskun harjoitusten osalta seuraavaa:

Vanhempien urheilijoiden vuoroilla harjoitukset toteutetaan turvavälein ja ilman lähikontaktia noudattaen THL:n ja OKM:n ohjeita. (Palloiluhalliin max 30 hlö kerralla)

Leiskun harjoituksissa pienten urheilukoululaisten turvavälien pitäminen on jokseenkin haasteellista, joten olemme päättäneet pitää toistaiseksi harjoituksia ulkona. 

Urheilukoulut jatkuvat normaalilla aikataululla Liikuntakeskuksen pääovelta, josta ryhmien vetäjät vievät lapset oman ryhmän parissa ulkoilemaan. Sään mukainen, vaatetus ylle! (Mieluummin liian paljon, josta voi tarvittaessa vähentää, kun liikutaan.)

17.30 – 18.30

6 v (2015 syntyneet)

7 v (2014 syntyneet)

8 v  (2013 syntyneet)

 

18:30-19:30

9-10 v (2011-2012 syntyneet) : Katso ryhmän harjoitukset ja ohjeet varusteista ja suorituspaikoista myClubista!

yli 11 v (2010 ja aiemmin synt.)  : Vanhemmat urheilijat kokoontuvat valmentajan antaman ohjeen mukaan.

 

Kaupunki tarkastaa tilanteen ja tiedottaa jälleen 28.1. jatkosta.  Seuraamme tiedotteita ja toimimme pätkä kerrallaan tilanteen mukaan.

 

Toivomme myös vanhempien liikuttavan lapsia monipuolisesti näin talviaikaan. Kaikki vuodenajan mukainen liikunta on hyväksi! Voit myös tulostaa POW:n talvihaasteen (listan tehtävistä), jossa on mukavaa talvista puuhaa koko perheelle.