23.06.2009 Vattenfall -seuracup Kankaanpäässä; mahtava kisasää – hyviä tuloksia – seurahenkeä.

Seuraottelun ensimmäinen osakilpailu vietiin onnistuneesti läpi hienossa kesäsäässä. Juoksuissa siivitti etusuoralla puhaltanut hienoinen myötätuuli, mikä antoi positiivisen lisän suorituksiin. Vaikka superliigan seuroista kaksi jäi pois ja mukana oli vain viisi joukkueen koonnutta seuraa, koettiin ja nähtiin tasaisia hyviä kilpailuja  kaikissa lajeissa. Myös seurojen nuorten kannustus oman seuran puolesta oli  hienoa katseltavaa ja kuunneltavaa. Vaikka yhteensattumien vuoksi Leiskun joukkue ei ollut täysi ja näin muutamassa merkittävässä  lajissa puuttui edustaja kokonaan, se ei mukana olleiden nuorten intoa himmentänyt.Loppupisteissä kuitenkin jäimme  näin tavoitteesta, koska pisteet annetaan tuloksen perusteella nuorten pistetaulukon mukaan. Seuraavaan osakilpailuun elokuussa lähdetään viidenneltä sijalta. Valtakunnalliseen loppukisaan pääsymahdollisuudet ovat edelleen olemassa. Superliigan kisassa mukana olleet seurat: Nakkilan Vire, Noormarkun Nopsa, Porin Yleisurheilu, Vammalan seudun Voima ja Kankaanpään seudun Leisku.

Seuran nuorista erityisesti ilahduttivat  11-vuotiaat pojat Aleksanteri Tomberg ja Eelis Hirvinen, jotka ottivat kaksoisvoiton 150 metrillä hyvillä ajoilla 22,55 ja 22,59. Samassa ikäluokassa Juho Tuominen oli 60 metrin aitajuoksussa toinen ennätyksellään 11,77.  P15 sarjasssa Reijo Tähtinen otti voiton 100 metrin aitajuoksussa ja Sami Nieminen sijoittui toiseksi 300 metrillä. Miehet 17 sarjan Arttu Kangas jatkoi varmoja otteitaan kuularingissä ja voitti yli viidellä metrillä toiseksi sijoittuneen, tulos 16.21. Arttun kuula on nyt vakiintunut 16 metrin paremmalle puolelle ja voidaan odotella seuraavan metriluvun löytymistä kesän mittaan.  Nina-Maria Lampinen juoksi ennätyksensä T 13 60 metrin aitajuoksussa ja oli kisan toinen, aika 10,24.  Voitto karkasi, kun Nina-Marian jalka  osui aitaan ja hyvä rytmi vähän hajosi. Samassa sarjassa Netta-Nana Mäkkylä heitti moukarin voittoon myös uudella hienolla ennätyksellään 27,33. Alta löytyvät muut mitalisijat ja tulokset kaikista sijoituksista: Tulokset!