26.2.-27.2.2011 Nuorten SM-hallit, Helsinki

Sunnuntaina  Lauri korkeuden viides uudella halliennätyksellään 185.Sami ja Tomi juoksivat uudet omat ennätyksensä.

M17 korkeudessa Lauri Lehtonen ylitti korkeudet ensimmäisellään puhtaasti 185 saakka. Seuraava korkeus oli Laurille vielä liikaa, mutta halliennätys parani neljä senttiä ja suoritukset kesää ajatellen lupauksia antavia.  Kilpailun voittoon hyppäsi Hannes Torppa tuloksella 193. Viides sija on  Laurin tähän mennessä paras SM-sijoitus.

Sami Nieminen M17 jatkoi hyviä juoksujaan M17 300 metrillä ja uudeksi ennätykseksi kirjataan tulos 37,68. Samin sijoitus oli kolmastoista. Kilpailu oli tasainen ja kärjessä sekunnin sisään mahtui yli kymmenen urheilijaa.

Tomi Nieminen juoksi M19 sarjan 60 metrin aitajuoksussa oman ennätyksensä 9,22.

Halli Sm-kilpailut onnistuivat  Leiskun urheilijoilta  mukavasti. Aina löytyy kuitenkin parantamisen varaa ja onnistuminen antaa uutta motivaatiota määrätietoiseen ja kovaankin harjoitteluun. Varmasti myös pienet takapakit kasvattavat näyttämisen halua. Tuleva kesä on mielenkiintoinen ja voidaan odottaa seuran urheilijoilta  kovia tuloksia ja hienoja kilpailuja.