28.8. Hieno Vattenfall- finaali ja Suomi-Ruotsi maaottelumatka.

Leiskun nuorten joukkue teki mieliinpainuvan kisamatkan, vaikka joukkue ei finaalissa taistellut sijoituksissa, koska joukkueesta puuttui monta tärkeää kisaajaa ja näin myös lajeja jäi vaille edustusta. Mukana olleet suoriutuivat kuitenkin hyvin ja hymyssä suin, olihan matka osaltaan palkintoreissu, jonka kruunasi maaottelu illalla.

Parhaiten menestyi Lauri Lehtonen M 17 3-loikassa uudella ennätyksellään  12,68 (+1,9), sijoittuen toiseksi.  Jonna Jaakkola T 11 kuulassa oli kolmas tuloksella  9,37, 3. Samoin P 11  Elias Karvanen 1000 metrillä uudella ennätyksellään  3.31,30.  Lassi Haavisto sijoittui neljänneksi P11  60 metrillä ajalla 9,36 ja Pyry Santahuhta saman sarjan pituudessa  tuloksella  4,08.  Netta-Nana Mäkkylä T 13 moukarissa viidenneksi tuloksella 37,27.  T11 pituudessa Heli Tuominen oli kuudes tuloksella 3,77.  Tästä

Suomi-Ruotsi maaottelu Olympiastadionilla.

Vastaavaa tunnelmaa kuin Suomi-Ruotsi maaottelussa stadionilla on vaikea kokea missään muussa kisassa. Kannustus ja huuto on päätähuimaava, joka tempaa väkisin mukaansa. Aaltojen kierto ja urheilijoiden suoritukset paikan päällä katsottuna. Todellinen taistelutunnelma antaa myös nuorille intoa ja kannustusta  ja uskoa yleisurheiluun. Maaottelussa Suomi voitti kolmella rintamalla stadionilla miehet ja nuorten maaottelussa sekä tytöt että pojat. Vain naiset kärsivät tänä vuonna tappion.