4-5.8.2009 pm 17-19, Sastamala

II päivä Arttu Kankaalle komea kuulatulos 18,21. Samalla Arttu otti nimiinsä M 17 sarjan kuulan piiriennätyksen.

Arttun kuulatulokset ovat parantuneet kauden aikana yli kaksi metriä. Edellisen kisan tulos oli 17.58 ja nyt jälleen löytyi uusi metriluku. Hienoa, että tulosta syntyy, sillä Arttu on lahjakas ja todella ahkera ja tunnollinen harjoittelija. Arttu voitti myös kiekon hyvällä tuloksella 45,46.

Joonas Vainionpää paransi 200 metrin ennätyksekseen 24,17 ja sijoittui M 19 200 metrillä toiseksi.

I päivä; Marko Lampinen heitti M 19 sarjan keihäässä hopeaa tuloksella 49,64 ja Joonas Vainionpää oli kolmas saman sarjan 100 metrillä ajalla 11,9 (-0,1).
M 17 sarjassa kilpaillut Sami Nieminen (15-v) haki A-luokan tulosta pituudessa. Tavoite syntyi tuloksella 5,56 (+0,2). Sami juoksi myös 100 metriä aikaan 12,76.
Jenna Kangassalo (N17) juoksi 800 metriä aikaan 2.36,69, jolla paransi viime vuoden aikaansa pari sekunttia. Sijoitus neljäs. Riikka Tähtinen T 15 heitti keihästä (400g) 30,72.