5.9.2009 Yleisurheilun viestijuhlaa Sastamalassa – hyviä suorituksia ja mitalisatoa Kankaanpäähän.

5.9.2009 Yleisurheilun viestijuhlaa Sastamalassa – hyviä suorituksia ja mitalisatoa Kankaanpäähän.

Nopeutta, kestävyyttä ja sulavaa kapulan kiidätystä, onnistumisen riemua sekä itsensä voittamista joukkueen puolesta siitä tulos syntyi.
Viestikapula kiisi joutuisasti joukkueilla Sastamalassa. Nuorten iloisia ilmeitä ja onnistumisen riemua oli hienoa olla kokemassa. Vaikka ajankohta oli myöhäinen myös sää suosi tänä vuonna viestinjuoksijoita ja antoi oman lisänsä tunnelmaan.
Viestikultaa juoksivat 15-pojat Sami Nieminen, Reijo Tähtinen, Lauri Lehtonen ja Pekka Karilahti sekä pikaviestissä 4 x 100 m että aitaviestissä 4 x 80maj. Kuvassa P11 myös pikaviestikultaa voittanut joukkue.

Joukkuessa juoksivat Juho Tuominen, Pyry Santahuhta, Tuomas Dahl ja Eelis Hirvinen. Eilinen koulun kisapäivä ja pitkien matkojen kirikamppailut saattoivat jonkin verran pitkissä viesteissä suorituksia painaa. P 11 pitkässä viestissä oli ankkurina Aleksanteri Tomberg, joka juoksi kuitenkin oman ennätyksensä isän tarkan kellotuksen mukaan.
Nuoremmat pojat 9-vuotiaat juoksivat pikaviestissä pronssia joukkueella Eero Hirvinen, Lassi Haavisto, Luukas Vainionpää ja Teemu Narvi. Pitkässä viestissä 4 x 400 metrillä pojat juoksivat hopeaa. Aloittajana oli Aleksi Nieminen, Eero, Luukas jatkoivat ja Lassi juoksi ankkurina maaliin.
Pitkässä viestissä 4 x 600 metrillä 13-pojat ylittivät kaikki odotukset ja juoksivat hienon pronssimitalin. Juoksun aloitti Topias Lilja, jonka komea avaus toi joukkueen lähes kolmekymmentä metriä edellä muita vaihtoon. Juoksua jatkoi Aleksi Narvi, joka tasaisella hyvällä juoksulla piti joukkueen hienosti mitalitaistelussa mukana. Samoin Akseli Karvanen taisteli kolmannella osuudella ja ankkuri Joonatan Nieminen pääsi kolmantena ankkuriosuudelle. Joonatan piti lähella juosseet pronssimitalitaistelussa olleet muut joukkueet taktisella ja hyvällä juoksulla takanaan. Tämä pronssimitali oli todella ansaittu.
Pronssikantaan juoksivat myös 13-tytöt sekä aitaviestissä 4 x 60maj sekä pikaviestissä 4 x 100 metrillä. Joukkueissa juoksivat Netta-Nana Mäkkylä, Niina-Maria Lampinen, Henriikka Haavisto ja Esteri Hakamäki. T13 toisessa pikaviestijoukkueessa juoksivat Jenna Huhtanen, Tuulia Lohivuo, Reetta Lehtonen ja Heini Pitkänen.
Nuoremmat 9-vuotiaat tytöt juoksivat pikaviestissä 4 x 50m joukkueella Annika Hohkuri, Mari Tuominen, Heini Lipponen ja Salla Myllymäki ja pitkässä 4 x 400m viestissä juoksivat Salla, Laura Salo, Heini ja Annika. Molemmilla matkoilla tyttöjen sijoitus oli hieno neljäs.
T 11 pikaviestissä 4 x 50 m juoksivat Jonna Lehtiniemi, Heli Tuominen, Jenni Myllymäki sekä Jenna Salo ja pitkässä 4 x 600m Jenni, Heli, Jenna Mäkinen ja Jonna Lehtiniemi. Sijoitukset seitsemäs ja kuudes.

tulokset