7.5.2011 Piirinmestaruusmaastot ja nuorten sisumastoot 9-15-v

Hieno sää ja hyvät radat ja olosuhteet siivittivät juoksijoita Kankaanpäässä Leiskun järjestämissä piirinmestaruusmaastoissa kaikissa sarjoissa.  Urheilukentän ja harjoituskentän ympäristössä juostuissa maastoissa radat olivat myös yleisöystävälliset. Mukana olleet saivat nautittavan annoksen juoksun juhlaa.

Leiskulle 15 mitalia, joista kahdeksan henkilökohtaista ja seitsemän joukkuemitalia ja paljon hyviä sijoituksia.

P15 Joonas Kannostolle kaksi hopeaa:

Joonas Kannosto urakoi päivän aikana kaksi hopeamitalia juosten ensin omassa P15-sarjassa 3 kilometriä ja pari tuntia myöhemmin M17-sarjassa 4 kilometriä. Oman sarjan juoksussa Joonas johti koko matkan, mutta aivan maalisuoralla Nopsan Eemeli Välimäki loppukirissä ohitti ja Joonas voitti hopeaa. Samoin M17-sarjassa Joonas juoksi hopeaa KankU:n Mikko Loukkaanhuhdan voittaessa sarjan.
3) T12 2km: Jenni Myllymäki
Lisäksi aivan mitalin tuntumassa neljäntenä olivat Ruut Nieminen, Lassi Haavisto ja Aleksi Joensuu.
Joukkuemitalit: (2 kultaa, 3 hopeaa, 2 prossia)