Ahkera seuratyöntekijämme on poissa

Ahkera seuratyöntekijämme on poissa

Viime sunnuntaina Leiskun hallituksen Google Meet- palaveri alkoi pysäyttävällä uutisella. Oli juuri tullut tieto tärkeän seurahahmomme Paavo Tuorin poismenosta. Tuli luonnostaan pitkä hiljainen hetki…

Paavo Tuori (26.11.1947 -27.9.2020)

 

Kun Leiskun syyskisat 1.9.2020 päättyivät yleisurheilukentällä laskevan auringon alla kuuluttajan Paavo Tuorin toteamukseen, että: ”Kuuluttamo vaikenee”, emme tienneet silloin, että tämä kuulutus olisi myös Paavon viimeinen.

Paavo oli mukana seuran toiminnassa antaumuksella ja suurella seurasydämellä.

Hän toimi vuosikymmenien ajan yleisurheilukilpailujen kuuluttajana Kankaanpäässä aina SM-kilpailuja myöten. Hän oli Kankaanpään ääni kentällä. Paavo oli niin paljon enemmän kuin vain selostaja, mistä monet urheilukentällä hänet tunsivat. Hallituksen jäsen, kirjoitti juttuja lehteen urheilusta, mutta etenkin yleisurheilusta, osallistui varainhankintaan etenkin seuralehden myötä. Oli kuuluttajana muidenkin lajien kisoissa. Ajatteli paljon urheilun etua ja lobbasi sitä varmasti aina kun pystyi ja pystyikin, kun oli niin paljon suhteita. Uskomaton määrä tietoa lajista ja urheilusta. Hän osasi arvioida urheilutulosten tason ja kyllä tiesi, jos ennätys oli syntynyt.

Hän antoi näin arvokkaan panoksen kilpailujen onnistumiseksi.

Paavo oli urheilumies ja hänen urheiluinnostuksensa on tarttunut myös omiin lapsiin ja lapsenlapsiin. Kannustava ja positiivinen asenne tulivat esiin myös lukuisissa lehtikirjoituksissa.

Vuosikymmenten ajan Paavo on kuulunut seuran kantaviin voimiin. Kankaanpään seudun Leisku muistaa Paavoa suurella kiitollisuudella ja toivoo voimia läheisille.

 

Tags: