Eero Hirvinen  ja Teemu Narvi  19-vuotiaiden EM-kilpailuissa  Boråsissa, Ruotsissa

Eero juoksi 200 metriä ja 4 x 100 metrin pikaviestissä ja Teemu heitti keihään.

Perjantaina Eero juoksi hyvän 200 metrin  alkuerän ja  välieräpaikka tuli uudella  ennätysajalla  21,39, vaikka loppusuoralla juoksua haittasi  pyörivä puuskatuuli.

Lauantaina Eeron välierässä juostiin napakkaan, kaksi metriä sekunnissa puhaltaneeseen vastatuuleen.  Eeron aika 21,47 toi erässä neljännen sijan ja  loppusijoituksissa Eero oli 13.  Oman ikäisistä v. 2001 syntyneistä juoksijoista Eeron sijoitus oli kolmas (edellä olivat  21,41 Czysch Aleksander ja Minkovski Ken samalla ajalla 21,47)

Sunnuntaina juostiin 4 x 100 metrin pikaviesti, jossa viestinelikko Jesse Väyrynen, Eero Hirvinen, Chibunna Ezeabasirim ja Samuel  Purola juoksivat 40,63, mutta juoksu hylättiin, kun  Eeron ja Ezeabasirim vaihto painui pitkäksi.

Teemu oli ennen  EM-karsintaa heittänyt vain kolme heittokilpailua tänä kesänä. Kilpailuja oli heitetty maltillisesti olkapäävaivan vuoksi. Karsinnan  kaksi ensimmäistä heittoa  jäivät alle 70 metriä, mutta  kolmannella heitolla keihäs lensi  74,30, jolla komeasti yli karsintarajan ja sunnuntain finaaliin.

Sunnuntain  finaalissa Teemun pisin  heitto tuli  heti avauskierroksella 71,30, jolla Teemu otti pistesijan kahdeksantena.  Teemun mukaan vauhtiheittojen vähyys olkapäävaivan vuoksi näkyy vielä heitoissa. Vaiva ei kuitenkaan estä kauden jatkoa.

Kuvat: yleisurheilu.fi