Eero Hirviselle kaksi mitalia nuorten SM-halleista!

Artikkelikuvassa Eero Hirvinen yhdessä valmentajansa Matti Keron kanssa.

Leiskun pikakiituri Eero Hirvisellä oli mukavat tuliaiset Helsingistä, kun nuorten SM-hallit kisattiin Liikuntamyllyssä viikonloppuna. (26.-27.2.2022).  M22-sarjassa kilpailevalla Hirvisellä oli lauantaina 60m ja sunnuntaina 60m aitajuoksu.

60m sileällä mentiin alkuerien toiseksi nopeimmalla ajalla 7,00 finaaliin, jossa Eero juoksi pronssille aikaan 7,03 Hämeenlinan Tarmon Eino Vuoren ja IF Drott:n Alexander Björkgrenin jälkeen. Tasan seiskan ajalla tuli sivuttua myös kauden parasta tulosta.

60m aitajuoksu päätyi Eeron selvään mestaruuteen ajalla 8,13. Viime kuussa syntyi Jyväskylässä henkilökohtanen ennätys, joka meni uusiksi vielä 8 sadasosaa paremmin! Toiseksi kovinta vauhtia piti Fredrik Björkqvist 8,20 (IF Åsarna) ja pronssia Joni Järviselle 8,36 (Lahden Ahkera)

Leiskulaisista oli sunnuntaina mukana myös Mikael Lähteenmäki, joka kilpaili M19 sarjan kolmiloikassa. Vasta 17-vuotias Mikael vaihtoi vanhempaan sarjaan tälle kaudelle ja sijoittui hienosti kahdeksanneksi tuloksellaan 13,39. Mikaelin ennätys on 13,59 viime kesältä.

Leisku onnittelee lämpimästi urheilijoita hienoista tuloksista!