Eero Hirvisen valmentajaksi Antti Mero Jr

Eero Hirvisen valmentajaksi Antti Mero Jr

Arkistokuva Joensuun Halli SM-kisoista 2019.

Viime kaudella Eero Hirvinen ei päässyt loukkaantumisen vuoksi treenaamaan aitajuoksussa, mutta nyt seuraavaa kautta kohti mennessä, on hänellä taas tarkoitus päästä aitomaan. Hirvinen asuu Jyväskylässä ja on siirtynyt nyt Antti Mero Jr. valmennusryhmään, johon myös kuuluvat Eerolle jo kisakentiltä tutut Ilari Manninen ja Santeri Kuusiniemi.

“Tällä hetkellä suurin osa ajasta tulee vietettyä täällä Jyväskylässä koulun ja treenien takia. Vaihdoin hieman priorisointia koulusta enemmän urheiluun, koska tuntui ettei kumpikaan sujunut ihan niin hyvin kuin halusi. Tein sitten tähän kauteen päätöksen, että urheiluun haluan panostaa enemmän. Tämän takia oli itselle tarpeellista, että valmentaja ja treeniseuraa löytyvät Jyväskylästä, jotta tekniikan ja tekemisen seuraaminen olisi helpompaa. Myös helpottaa treenata porukassa, jolloin pystyy antamaan itsestään enemmän”, kertoo Eero Hirvinen.

Häntä on tähän asti valmentanut Leiskun Matti Kero. “Edelleen Mattia pidän mentorina aina kotiseuduilla tehdessäni treeniä.”

“Hiljaa aloitellaan aitajuoksun parissa ja tavoitteet asetan mieluummin parin vuoden päähän Kalevankisa-mitaleihin. Mieluusti aidoissa, mutta myös muut lajit ovat mahdollisia.”