Eerolle kultaa ja hopeaa ja Pyrylle hopeaa nuorten SM-halleissa Helsingissä

Mahtavasti kisailtu viikonloppu Leiskun nuorilta miehiltä.

Eero Hirvinen täytti lupauksensa ja pinkoi M19 60 metrin Suomen mestaruuden uudella ennätysajallaan 6,94.  Pikapyrähdyksen juoksijoita oli lauantain kilpailussa 28, joten kisassa juostiin alkuerät, välierät ja finaali.  Kova saavutus. Eeron alkueräaika oli 7,02, välierässä 7,06 ja finaalissa  6,94.  Mitalitahti jatkui sunnuntaina  M19 60 metrin aidoissa.  Aitojen alkuerässä Eero juoksi kevyesti finaalin ajalla  8,37. Finaalissa sitten olikin uusi tahti ja kauden parasta Eeron menoa ja ajalla 8,08 SM-hopeaa.

Mitalitahtia jatkoi Pyry Santahuhta M22 60 metrin aidoissa. Pyry ja Jyväskylän Miska Sundberg juoksivat kovan keskinäisen kisan ja aivan viime metreillä Miska kurotti voiton kahdella sadasosalla ja  Pyrylle SM-hopeaa uudella ennätysajallaan 8,20.  Eelis Hirvinen sivusi juoksussa myös kauden ennätystään 8,56  ja sijoittui neljänneksi. Eelis jäi pronssista vain kaksi sadasosaa.