Kaksi Leiskun miestä SM-hallien aitafinaalissa!

Leiskun aitajuoksijat Pyry Santahuhta ja Eelis Hirvinen pääsivät taistelemaan SM-hallien mitaleista Jyväskylän Hipposhallissa sunnuntaina. Kaksikko eteni 60 metrin aitajuoksun loppukilpailuun, ja Santahuhta teki oman henkilökohtaisen ennätyksensä 8,08. Ajalla hän sijoittui kilpailussa hienosti neljänneksi. Hirvinen teki puolestaan kauden kärkituloksensa 8,90 ja sijoittui kuudenneksi. Kaikki mitalit menivät Jyväskylään, sillä Jyväskylän Kenttäurheilijoiden aiturit ottivat kolmoisvoiton. Voiton vei Elmo Lakka ajalla 7,63. ja hopeamitalisti Ilari Manninen teki oman ennätyksensä ollen maalissa ajassa 7,82. Pronssia voitti Santeri Kuusiniemi, aika 7,91.

Pikajuoksija Ville Myllymäki ja kuulaspesialisti Arttu Kangas jäivät ennakkotiedoista poiketen pois kisasta ja keskittyvät valmistautumaan seuraaviin tärkeisiin koitoksiin.

Artikkelikuvassa Eelis Hirvinen vasemmalla ja Pyry Santahuhta oikealla.