Kangas ja Tervo kauniin kesäillan voittajina!

Parasta Suomimoukaria oli tarjolla Kankaanpään moukarikentällä. Hyvässä vireessä olleen Aaron Kankaan ilta oli tasainen heittopituuden puolesta. Ensimmäisen kierroksen heitto 75.30 riitti pitämään johtoaseman läpi kilpailun. Viides heitto kaartoi sekin lukemiin 75.06. Loput neljä kampesivat liikaa vasemmalle ja jäi mittaamatta.

Kilpailun toiseksi sijoittui Someron Esan Henri Liipola. Liipolan sarja oli tasainen, sillä kaikki kuusi heittoa kantoi yli 72 metriin. Paras heitto, 73.91 riitti kilpailun kakkossijaan.

Kisan kolmannen sijan pokkasi järjestävän seuran, Vehmaisten Urheilijoiden Aleksi Jaakkola. Jaakkolan kisan paras, kolmas heitto kantoi lukemiin 73.22.

Naisten kisan voittajaksi heitti Karhulan Katajaisten Krista Tervo tuloksella 68,22. Nuori Someron Esan huippuheittäjä Silja Kosonen oli kisan toinen heitolla 66,87 ja kolmas Suvi Koskinen, Kauhajoen Karhu, 65,96 kantaneella heitolla.