Karnevaaliviikon tuloksia

30.6. Pikajuoksukarnevaalit – Ville 100 metriä 10,58

Jämsän pikajuoksukarnevaaleilla Ville Myllymäki juoksi miesten 100 metrillä kauden parhaansa 10,58 (0,8), jolla hän voitti B finaalin ja oli finaalijuoksujen toiseksi nopein.

Lauri Niemi juoksi  M17 100 metrillä myös kauden parhaansa 12,07 (1.6) ja oli erässään kuudes.

29.6. Moukarikarnevaalit, Kaustinen – Aaronille voitto kauden kotimaisella kärkituloksella 73,94

Aaron Kangas oli väkevässä iskussa moukarikarnevaaleilla. Hän paransi aikaisempaa ennätystään metrillä ja vei miesten kisan voiton viimeisellä heitolla ja ennätystuloksellaan 73,94. Hieno tulos on myös Euroopan kauden kakkostulos alle 23-vuotiaiden sarjassa. Aaronin heittojen varmuus, kuusi heittoa olivat yli 70 metriä, ja ennätyksen paraneminen lupaavat hyvää ikäluokan EM-kisoihin Ruotsin Gävlessä 11.-14.7.2019. Miesten moukarin toinen oli Noormarkun Nopsan Tuomas Seppänen tuloksella 73,22.

27.6. Lajikarnevaalit, Lohja (korkeus, kuula, kekko)  – Eliakselle P15 moukarin hopea

Elias Sairion heitot kantoivat pitkälle P15 sarjassa. Toisen heittokieroksen tuloksella 45,16 Eliakselle hienosti hopeasija. Siiri Pein oli mukana T15 kiekossa ja sijoittui kuudenneksi tuloksella 35,09

Elias

27.6. Aitajuoksukarnevaalit Jämsänkoskella

Eelis Hirvinen juoksi miesten 110 metrin aidat hyvässä vauhdissa. Alkuerässä 15,14  (2.6) ja loppukilpailussa 15,53 (3.1) sijoitus kuudes. Molemmissa juoksuissa tuuli oli yli sallitun (2.0).

27.6. Keihäskarnevaalit Pihtiputaalla

Teemu Narvi heitti M19 keihäässä 67,58, jolla sijoittui neljänneksi. Pienistä jalkatuntemuksista johtuen kisa jäi kahden heiton mittaiseksi, mutta harjoittelu jatkuu ja seuraavaa kisaa tähyillään jo heinäkuun alkupuolelle.