#kesäduuniOPnpiikkiin

#kesäduuniOPnpiikkiin

Etsimme reipasta 15-17 -vuotiasta nuorta kesätöihin Leiskuun!

 

Koronahässäkästä huolimatta olemme toiveikkaita, että Rantalavallamme Venesjärvellä juhlitaan ja tanssitaan kesällä normaalisti. Etsimme lavalle siistijää, joka huolehtii siitä, että lavalla on viihtyisää ja puhdasta viettää kesän tapahtumia.

 

Työ sisältää siis lavan ja ympäristön siivoamista, sovittaessa tavaroiden hankintaa yms. yhteensä n. kymmenenä päivänä kesän aikana kesäkuun alusta alkaen. Työ ajoittuu kesä-heinäkuussa sunnuntai- ja maanantaipäiville, arviolta 3-5 tuntia kerrallaan. Elokuulle on sovittu pari tapahtumaa, joista voidaan neuvotella erikseen. Rantalavan kesän tämän hetken tiedossa oleva ohjelmisto löytyy lavan omilta nettisivuilta www.rantalava.fi.

 

Erikseen sovittaessa mahdollisuus myös toimia ohjaajana leirillä ja urheilukouluissa urheilukentällä 1-4h viikossa. Kerro hakemuksessa oletko kiinnostunut myös ohjaamisesta. 

 

Saamme työllistämiseen OP Länsi-Suomen Kesäduuni 2020 -avustusta. Tämä ja muut kampanjaan liittyvät työpaikat ja hakuohjeet ovat näkyvillä OP:n sivuilla. Huomaathan, että voit kyllä hakea useampaa listatuista paikoista, mutta valituksi voit tulla vain yhteen. Laittakaahan hakemuksia tulemaan 19.4.2020 mennessä Heikille sähköpostiin heikki.jaakkola@leisku.fi. Kerro hakemuksessa ainakin ikäsi, työkokemuksesi, miksi olet kiinnostunut tästä työstä ja miksi juuri sinun pitäisi se saada!

 

Aikaisempi kokemus siivoustöistä (ja tarvittessa lasten ohjaamisesta) katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä.

 

Etsimme muutenkin ohjaajia kesäajan toimintaamme; kesäkuun alkuun kesäleirille, kesän urheilukouluihin ja myös naapuripaikkakunnille suunniteltuun kesäyleisurheilukoulutoimintaan. Voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi näihin Tialle (tia.kraft@leisku.fi).

#kesäduuniOPnpiikkiin