Kesän alun kisatuloksia

Kesän kisakausi on nyt pyörähtänyt kunnolla käyntiin. Viimeksi kisattiin sunnuntaina 4.6. Parkanossa. Siellä tuore ylioppilas Elias Kurumaa juoksi miesten 100m kisan aikaan 12,32 sijoittuen hopealle.

Miesten keihäässä käytiin suht kovatasoinen kisa, ja mukana oli jopa kolme yli 70m heittäjää. Leiskun Teemu Narvi tuli kolmanneksi heitollaan 73,15 m.

Teemu Narvi

Tuomas Saarijoki työnsi kuulaa P13 sarjassa ja voitti ylivoimaisesti tuloksellaan 13,56m. Tuomaksen työnnöt olivat tasaista sarjaa eli hieno kisakausi on tulossa. Samassa sarjassa työnsi myös Terno Nyman ja hän sijoittui pronssille tuloksellaan 8,96.

Tuomas Saarijoki ja Terno Nyman

Konsta Höysniemi hyppäsi korkeutta 1,20m ja sijoittui sillä pronssille P15-sarjassa.

P9-sarjassa Leo Räty ahkeroitsi jälleen ja haki voitot kaikista kolmesta lajistaan. Pituudessa 3,78m oli samalla myös Leon uusi ennätys. Samoin 40m juoksun 6,90. 1000m Leo taivalsi aikaan 4.07,78.

Leo Räty

Roosa Kukkumäki oli mukana heittolajeissa ja naisten sarjassa 4kg kuula kulki taas yli viiden metrin ja tulos 5,01 toi pronssimitalin. Keihäs lensi Parkanossa 9,55m.

Sofia Kurumaa juoksi N17 100m pronssille uudella ennätysajallaan 13,81. T13 60m voitti PB ajallaan 8,64 Maria Manner. Tonnilla Maria teki myös oman ennätyksensä 3.36,39 ja voitti T13 sarjan.

Maria Manner

Kaikki tulokset nähtävissä linkistä 4.6. Parkano, Parkano Games:

Aaron Kangas Norjassa kauden parhaaseen

Lauantaina 3.6. oli miesten moukarikisassa Aaron Kangas  Norjassa Bergenissä ja siellä paransi kauden kärkitulostaan 75,30m. Sijoitus oli neljäs.

1.6. Nakkila, 15-9-v. pm-ratakävelyt:

Kävely on melko harvinainen laji yleisurheilukisoissa, mutta Nakkilassa oli torstaina 1.6. vain ratakävelylle pyhitetyt piirimestaruuskisat.

T12 sarjasta innostui Leiskusta lähtemään tyttöjä ja se kannatti, sillä Aliisa Ryynänen sai pronssia ajallaan 15.13,9. Matka oli 2000m.

31.5. Pori, Moukaripörssin keskiviikkokiekko 3:

Porissa kiekko lensi M19 Elias Sairiolla 39,27m, toinen sija ja P15 Leevi Pein 36,14m PB, kolmas sija.

30.5. Ikaalinen, Aluekilpailut:

Ikaalisten kisoissa Leiskua edustivat vain Roosa Kukkumäki ja Siiri Pein. Roosa juoksi N 100m 22,11 (5.) ja kuula lensi 5,18m (4.). Siiri kisasi yksin N19 sarjassa; kuulatulos oli 10,07m ja kiekko 31,41m.

29.5. Helsinki, Painon ja moukarin heittokilpailut:

Armi Partanen kisasi T15 moukarissa ja hän voitti kisan tuloksella 41,39.

29.5. Laitila, LähiTapiolan Nuorisokisat:

Eino Isometsä heitti P15 keihästä ja voitti kisan tuloksellaan 38,34m.

28.5. Nakkila, 26. Kirkon vaiheill -kisat:

P15 100m kisassa Leevi Pein 12,57 paransi ennätystään viime vuodelta ja sijoittui kolmanneksi. Terno Nyman heitti P13 keihästä 29,96m ja sai hopeaa.

Leo Räty oli taas vauhdissa ja juoksi P9 40m nopeimmin 7,08 PB, pituudessa voittotulos 3,66 PB ja jopa P11 sarjan 1000m voitto ajalla 3.45,37 PB.

Naisten kuulassa Siiri Pein sijoittui toiseksi uudella ennätyksellään 11,17m.

T13 1000m juoksussa Vilja Reho otti valtavan loppukirin ja sijoittui toiseksi ennätysajallaan 3.51,87.

T11 korkeudessa Ida Jaakkola tuli toiseksi uudella ennätyksellään 1,30.