Kesän leiriurheilukouluja Satakunnan kunnissa

Kesän leiriurheilukouluja Satakunnan kunnissa

Moikka kaikki 7–10-vuotiaat yleisurheilusta kiinnostuneet! Nyt teillä on oiva mahdollisuus päästä tutustumaan tähän mahtavaan sekä monipuoliseen lajiin. Olemme suunnitelleet teille leiritoimintaa ympäri Satakunnan alueita. 

Tarkoituksenamme on tuoda yleisurheilu mahdollisimman lähelle innostuneita liikkujia, jotta osallistuminen rentoon kesätekemiseen olisi vaivatonta. Sinulle parhaiten sopivan leirin pääset valitsemaan oheisen ilmoittautumislinkin kautta. Leirit ovat kaksipäiväisiä ja jokainen on aikataulultaan 10.00–14.00. Leirin hinta on 30 euroa.

LAVIAN NURMIKENTTÄ 7.–8.6. (Yhdessä Kankaanpään seudun Leiskun kanssa) 

POMARKKU PESÄPALLOKENTTÄ 9.–10.6. (Yhdessä Kankaanpään seudun Leiskun kanssa) 

KULLAAN URHEILUKENTTÄ 14.–15.6. 

REPOSAAREN NURMIKENTTÄ 16.–17.6. 

PIHLAVAN NURMIKENTTÄ 21.–22.6. 

LUVIAN URHEILUKENTTÄ 28.–29.6. (Yhdessä Luvian Vedon kanssa)  

Leirit koostuvat koulutettujen ohjaajien vetämistä yleisurheiluun liittyvistä harjoitteista, leikeistä, peleistä sekä lajikokeiluista. Otamme jokaisen liikkujan osaamistason huomioon ja jaamme jokaiselle tasa-arvoisesti intoa kokeilla uusia juttuja. Viestinnästä, leirin toimivuudesta sekä sen sisällöstä vastaa Annika Nieminen (annika15@outlook.com, 0409321141). 

Toivomme, että varaudutte leiripäivään riittävällä eväällä. Tarkoituksenamme on pitää päivän aikana ainakin yksi evästauko. Tämän lisäksi muistakaa varata tarpeeksi vettä mukaan. Luotetaan siihen, että kesästä tulee kuuma! Suomen kesä voi kuitenkin yllättää, joten on huomioitava sään mukainen vaatetus. Mainittakoon myös se, että leirit järjestetään säällä kuin säällä. 

TERVETULOA JA NÄHDÄÄN KENTÄLLÄ!

Ilmoittautuminen tästä linkistä 6.6. mennessä