Kisatuloksia 6.-11. kesäkuuta

10.6.-11.6. Pori, Porin Yleisurheilu Games

Porissa pidettiin auringonpaisteessa kaksipäiväiset yleisurheilukisat. Leiskun 16-vuotias pikakiituri Tomi Mäkitalo juoksi miesten 100m upeasti, voittaen kisan ajalla 10,97w. Valitettavasti myötätuulta oli +2,9 eli tulos ei kelpaa tilastoihin. Mutta lupailee uutta 11 sekunnin alittamista tälle kesälle. Alkuerissä Tomi juoksi -0,8 vastatuulella ajan 11,26.

Miesten 200m Eero Hirvinen oli neljäs ajalla 23,08.

Miesten korkeudessa Elias Kurumaa hyppäsi uuden ennätyksensä 1,85 ja sijoittui viidenneksi. Samalla tuloksella saatiin kisassa myös pronssia, mutta vähemmillä pudotuksilla.

M19 kiekon voitti Elias Sairio tuloksellaan 40,61m.

P15 100m juoksussa Leiskulle toi hopeaa Jere Peltomäki 12,31 ja pronssia Taavi Manner 12,35 PB.

P15 100m hopeaa Jere Peltomäki ja pronssia Taavi Manner.

P15 800m Taavi juoksi komeasti voittoon 2.17,94 PB.

Taavi juoksi P15 300m hopealle 39,56 PB ja Leevi Pein pronssille 41,82 PB.

Leevi Pein ja Taavi Manner 10.6. Porissa.

P15 kiekossa Leevi teki uuden ennätyksensä 38,25m ja sijoittui pronssille.

P13 800m Konsta Höysniemi juoksi pronssia 2.58,45.

Tuomas Saarijoki kahdesti voittoon ja kiekon kotimainen kärkitulos!

P13 kuulassa Tuomas Saarijoki työnsi taas ylivoimaiseen voittoon tuloksella 13,66m.

P13 kiekossa Tuomas heitti komean uuden ennätyksensä 45,16m ja voitti tällä 13 vuotiaiden kauden kotimaisella kärkituloksella kultaa!

P11 60m Juho Viljanen oli omilla sekuntiluvuillaan ja juoksi 11 v. poikien kauden kotimaisen kärkiajan 8,88 voittaen kultaa.

Juhon hyvä vire jatkui myös P11 pituushypyssä, missä hän hyppäsi voittohypyllään 4,61 m myös 11-vuotiaiden kauden kotimaisen kärkihypyn.

8.6. Huittinen, Lujan 100-vuotisjuhlakilpailu

Ida Jaakkola kisasi torstaina Huittisissa useassa lajissa ja T11 pituushypyssä hän sai hopeaa hypyllään 3,84 PB. T13 korkeudessa Ida hyppäsi 1,25m sijoittuen pronssille.

7.6. Jyväskylä, Motonet GP

Jyväskylässä Pyry Santahuhta otti erittäin herkän lähdön ja juoksi M 110m aidoissa hienosti uuden ennätyksensä 14,32. Nopeampia olivat vain Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Lakka ja Manninen sekä Iso-Britanniasta Miguel Perera.

Jasper Leppäkangas juoksi kesäkauden ensimmäisen satasensa aikaan 11,40.

Aaron Kangas heitti miesten moukarikisassa hyvää sarjaa ja oli tuloksellaan 75,74m paras suomalainen. Vain norjalainen Thomas Mardal heitti Jyväskylässä pidemmälle (76,15m).

7.6. Noormarkku, Pk. kilpailut

Aleksi Laaksonen juoksi M17 sarjassa 150m hopealle ajalla 18,76 PB.

N17 sarjassa 150m juoksun voitti Emilia Jalonen 20,98 PB.

N17 moukarissa Elli Isometsä heitti pronssia tuloksella 36,88m.

T15 80m aidoissa Maija Junnila voitti ajalla 13,32 ja Aada Antila sai pronssia 15,15 PB.