KORONA -KOTIKISAT

KORONA -KOTIKISAT

Korona -kotikisaohjeet
Lähde lähimmäisten kanssa ulkoilemaan ja tekemään leikkimieliset Leiskun Korona -kotikisan lajit. Kaikki muut lajit voi suorittaa kotipihan lähistöllä, mutta maastojuoksuosuuden suorituspaikka on Kankaanpään liikuntakeskuksella ennalta merkittyä reittiä pitkin. Jos omistat mittanauhan, sen käyttö on sallittua, mutta tossunmitallakin selvitään. Tavoitteena on mennä ulos reippailemaan ja saada roppakaupalla hyvää mieltä kevätsäästä! Muista, että kaikkia lajeja ei tarvitse suorittaa samana päivänä. Merkitse tulokset muistiin!

Maastojuoksu

Ratavaihtoehdot (kartat alla):
Punainen lyhyt reitti (n. 850m) v. 2011 ja myöhemmin syntyneet
Sininen keskipitkä reitti (n. 1,3 km) v. 2005-2010 syntyneet
Keltainen pitkä reitti (n. 2 km) v. 2004 ja aiemmin syntyneet
Kävele, hölkkää tai juokse omalla ajanotolla karttaan merkitty reitti. Lähtö ja maali on pidemmissä reitissä liikuntakeskuksen parkkipaikan reunalta hiihtoladun varresta, tarkemmin urheilukentän päädyssä olevan infotaulun luota. Taulussa on Leiskun tunnistekyltti merkkinä aloituspaikasta. Lyhyen reitin aloitus on karttaan merkitty täpällä. Maastossa on myös Leiskun tunniste ja keltaista muovinauhaa merkkinä lähtö- ja maalipaikasta.

Pikajuoksu

Juokse mahdollisimman nopeasti kaksi valotolpan väliä, n. 60 metriä tieosuudella, jossa on mahdollisimman tasaista. Kaupunkiolosuhteissa valotolpat ovat usein 30-50m etäisyydellä toisistaan. Mittaa matka ja merkkaa. Kaverisi tai vanhempasi ottavat ajan takimmaisen jalan liikkeestä siihen kun torsosi on toisen valotolpan kohdalla. Syötä tulokset 0,1s tarkkuudella. Nykyään puhelimissa on hyvät ajanottokellot!

Vedellä täytetyn 0,5l limsapullon heitto

Heitä vedellä täytettyä pulloa vapaalla tyylillä paikassa, jossa on riittävästi tilaa. Matka mitataan mittanauhalla tai noin metrin mittaisilla askelilla. Kirjaa tulos 10 cm tai 0,1 askeleen tarkkuudella.

Vauhditon pituushyppy

Hyppää vauhditon pituushyppy tasajalkaa ponnistaen mahdollisimman pitkälle tasaisella alustalla. (kotipiha, lähipuisto tms) Mittaus alastulossa kantapäistä mittanauhalla tai tossunmitalla. Syötä tulos omalla tossunmitalla 0,1 tossun tarkkuudella.

Vauhditon 5-loikka

Hyppää vauhditon 5-loikka tasajalkalähdöllä mahdollisimman pitkin vuoroloikin tasaisella alustalla. (kotipiha, lähipuisto tms) Mittaus alastulossa kantapäistä mittanauhalla tai tossunmitalla. Syötä tulos omalla tossunmitalla 0,1 tossun tarkkuudella.

15.5.2020 mennessä suoritetut kisatulokset osallistuvat Leiskun ja Bar&Grill Varikon tuotepalkintojen arvontaan!

Jaa hyvää mieltä ja sporttisuorituksesi somessa tunnisteella #kankslei ja/tai #leisku!!

SYÖTÄ TULOKSESI TÄSTÄ!

Mallia kisailuun tarjosi yleisurheiluseura Helsingin Kisa-Veikot, kiitokset!

PUNAINEN LYHYT REITTI

SININEN KESKIPITKÄ REITTI

KELTAINEN PITKÄ REITTI

YHTEISTYÖSSÄ: