Kotimaan kärkituloksia nuorille Toukokuun kisassa

Leiskun Toukokuun kisassa ti 24.5. kisattiin kovatasoisesti nuorten sarjoissa juoksuissa ja kuulassa. Kaikki kilpailun sarjojen tulokset näet tästä. Kilpailuissa tehtiin hurjasti omia ennätyksiä ja auringon paisteessa oli mukava tuuletella seuraaviakin uutisia:

Tomi Mäkitalo juoksi P15 -sarjan 100 metrin kauden kärkituloksen 11,50, joka on myös 17-vuotiaiden nopein, sekä 19-vuotiaiden 4. nopein tällä kaudella. Vanha ennätys oli viime kesältä 11,77.

Tomi Mäkitalo voittajana.

Tuomas Saarijoki otti voiton P13 kuulassa ja paransi voittotuloksellaan reilusti 12-vuotiaiden kauden kärkitulosta pikkusen vajaalla metrillä lukemiin 10.10!!

Tuomas Saarijoki korkeimmalla korokkeella Eino Isometsä vierellään. Einolle kauden paras tulos 7,98.

Leevi Pein oli P13 -sarjan nopein 100 m:llä ja meni kotimaan kärkeen ajalla 13,39. Leeviltä sujuvat myös heitot, hypyt ja ottelut.

Leevi Pein korkeimmalla, Eino Isometsä 100m juoksun toinen ja Jussi Ryynänen kolmas.

Elias Isosävi voitti P9 -sarjan 150 merriä ja teki P11 -kuulakisassa  9- vuotiaiden kotimaan kärkituloksen 3,98!

Elias Isosävi yhdessä 150m palkintojenjaossa Timi Knuutilan kanssa. Timi on P7-sarjalainen.

Artikkelin otsikkokuva: Tilda Jaakkola, Vilja Reho ja Lotta Heininen urakoivat reippaina kisoissa kaksi juoksua (150m ja 600m) ja kuulan.