Leisku lähtee leirille Kuortaneelle

Leisku lähtee leirille Kuortaneelle

Lähdemme seuraleirille Kuortanelle 2.-3. maaliskuuta!  Leiri on suunnattu 9-vuotiaille ja vanhemmille lapsille ja heidän perheilleen. Toivomme, että monesta perheestä lähtisi lapsen huoltaja mukaan – järjestämme myös huoltajille ohjelmaa. Leiripaikkana toimii huippulaadukas Kuortaneen Urheiluopisto. Seuran omia valmentajia ja ohjaajia on mukana matkalla ja koko leirin ajan Kuortaneella. Kannattaa lähteä mukaan, nämä ovat ikimuistoisia reissuja niin lapsille kuin huoltajille! Eikä sinun tarvitse olla huippu-urheilija, jotta voisit tänne osallistua.

Mukaan sisäurheiluvarusteet sekä ulkoveryttelyyyn sopivat varusteet.

Matkaan lähdetään yhteiskuljetuksella, linja-autolla Kankaanpään liikuntakeskuksen edestä (Jämintie 10, 38700 Kankaanpää) 2.3.2024, kello 9.00 ja paluu samaan paikkaan on sunnuntaina 3.3. noin kello 16-17. Menomatkalla nautitaan lounas Virroilla.

Ilmoittautuminen tapahtuu SuomiSportin kautta.  Ilmoita sekä lapsi että huoltaja erikseen. Leirimaksu on 45 euroa henkilöä kohti ja se maksetaan matkan aikana kortilla tai käteisellä.
Leiri toteutuu, jos osallistujia saadaan riittävästi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 19.2.2024!

Hintaan kuuluu ohjattu toiminta, yöpyminen 2hh, lauantaina lounas, päivällinen ja iltapala sekä sunnuntaina aamiainen ja lounas.

Mukaan mahtuu 50 osallistujaa ohjaajat mukaan lukien. Mikäli osallistujia olisi enemmän, voimme joutua rajoittamaan osallistujien määrää. Varmistamme kyllä hyvissä ajoin mahduitko mukaan!

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään useita lisätietoja, pyydämme vastaamaan niihin. Kyse on Urheiluopistojen/oppilaitosten tiedonkeruun velvoitteesta 1.1.2024 alkaen Opetus – ja kulttuuriministeriölle raportointia varten tilastokeskukselle. Leiri on osa isompaa hanketta ja saamme sen toteuttamiseen opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea.

Lisätietoja
Heikki Jaakkola, sihteeri, rahastonhoitaja
040-500 6228, heikki.jaakkola@leisku.fi

Johanna Heikkilä
hallituksen jäsen
040-5312363