Leisku Seuracupin finaaliin la 4.9. – infoa

Leisku Seuracupin finaaliin la 4.9. – infoa

Kahden osakilpailun pisteiden perusteella Leisku lähtee Alavudelle Seuracupiin finaaliin. Tapahtumaan on yhteiskuljetus, johon tulee ilmoittautua alla olevasta linkistä.

 

Lähtö klo 8.50 Kankaanpään Liikuntakeskukselta (urheilukentän parkkipaikka) ilmoittaudu mukaan yhteiskyytiin alla olevalla lomakkeella!

Kilpailulajit klo 12.00-17.00, aikatauluun pääset tästä. Huomaathan, että calling (kokoontumisaikataulu, jonka mukaan calling-teltalle kokoonnutaan ennen lajia) on noin 20 min ennen lajia.

Paluu n. klo 19.30-20.00

Urheilijoille on tilattu kisajärjestäjien tarjoama ruokailu läheisellä koululla (makaronilaatikko ja erityisruokavalioille kinkkukiusaus/kasvislasagne). Seura jakaa ruokaliput paikan päällä. Eväitä tulee ottaa mukaan riittävästi, sillä päivä on pitkä. Juotavaa/juomapullo tulee muistaa erityisesti! Kentällä on myös kaksi kioskia.

Muistathan otta mukaan piikkarit, askelmerkit tms. tarvittavat välineet ja iloisen ja kannustavan mielen! (Fanihärpäkkeitä unohtamatta…) Kaikenlaiseen säähänkin kannattaa varautua, sillä kentällä ei ole katettua katsomotilaa. Leiskun ”tukikohtaan” otamme pop up -teltan, joka toimii huoltopisteenä.

Käymme kilpailun ohjeita läpi bussimatkalla, mutta tässä muutamia:

  • Seura hoitaa ilmoittautumiset ja niiden varmistukset
  • Seuraa edustaa yksi urheilija jokaisessa lajissa.
  • Verryttely tapahtuu urheilukentän lähellä olevalla hiekkakentällä tai maastoreiteillä.
  • Kenttälajeissa, paitsi korkeus- ja seiväshypyssä, jokaisella kilpailijalla on neljä suoritusta.
  • Kilpailijat käyttävät rintanumeroa (seiväshyppääjät saavat kiinnittää numeron halutessaan selkään).
  • Nimenhuuto ja suoritusjärjestys tapahtuu calling-teltalla. Kokoontuminen juoksut 20 min ennen lajin alkua, heitot ja hypyt (pl. seiväs) 40 min ennen lajin alkua ja seiväs 1 h ennen lajin alkua. Teltalta siirrytään johdetusti suorituspaikalle.
  • Omat heittovälineet on tuotava tarkistukseen, joka tapahtuu urheilukentän huoltorakennuksessa klo 10.00-11.30.
  • Sukkulaviestissä numerolappu VAIN ankkuriosuuden juoksijalla.
  • Sukkulaviestin (16x60m) juoksujärjestys on nuorimmasta vanhimpaan: P11, T11, P11, T11, P13, T13, P13, T13, P15, T15, P15, T15, M17, N17, M17, N17.

Lisätietoja voi kysellä omilta koutseilta tai Tialta 0405331010.