Taavi Manner ja Leevi Pein

Kuvassa: Taavi Manner ja Leevi Pein P15 60m kultaa ja hopeaa.

(Kaikilla jutun PB ennätyksillä tarkoitetaan henkilökohtaisia halliennätyksiä.)

28.1.-29.1. Helsinki, Helsy-hallikilpailut 1:

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna Ville Myllymäki ja Pyry Santahuhta kisasivat jälleen Helsingissä. Ville juoksi M 60m alkuerässä 7,10 ja finaalissa sijoittui neljänneksi ajalla 7,12. Pyry paransi ennätystään M 60m aidoissa ja alitti kahdeksan sekunnin rajan (7,97) voittaen hienosti kisan.

28.1. Mustasaari, Botnia Junior Games:

Lauantaina 28.1. Kurumaan sisarukset olivat Vaasassa kisoissa. Elias Kurumaa hyppäsi korkeutta 1,83 PB voittaen M19 sarjan. Samassa ikäluokassa 60m finaalissa Elias juoksi 7,57 PB ajalla voittoon.

N17 60m Sofia Kurumaa juoksi alkuerässä 8,57 ja finaalissa 8,58 sijoittuen viidenneksi.

28.1. Pori, Karhuhallin kisat:

Porin Karhuhallissa kävi lauantaina joukko leiskulaisia testaamassa kisakuntoaan.

M 200m Jasper Leppäkangas juoksi 23,09 PB sijoittuen toiseksi. 2007 syntynyt Tomi Mäkitalo juoksi kisassa 23,50 PB tehden M17 sarjan kauden kärkituloksen.

P15 60m sarjassa tuli Leiskulle kaksoisvoitto; Taavi Manner pinkoi voittoon 7,95 PB ja Leevi Pein tuli toiseksi 8,05 PB.

Jussi Ryynänen

P13 60m Jussi Ryynänen 9,16 PB sijoittui toiseksi ja Konsta Höysniemi 9,96 PB oli viides. Konsta kiiruhti juoksupaikalle suoraan P13 korkeuskisasta, jossa hän ennätyksellään 1,20 tuli toiseksi. P13 1000m juoksussa Konsta sai myös hopeaa 4.13,18 PB ja Veikka Reho pronssia 4.25,31 PB.

Konsta Höysniemi ja Veikka Reho

P11 60m Juho Viljanen voitti kisan ajallaan 8,96 PB, sijoittuen Suomen tilaston kolmanneksi tällä hetkellä.

N17 60m Diana Laine oli neljäs ajalla 8,85.

T13 60m kisassa oli paljon Leiskulaisia. Maria Manner oli neljäs ajalla 8,89 PB. Vilja Reho 9,32 PB, Tilda Jaakkola 9,59 PB, Eerika Juhantalo 9,83 PB, Viivi Pasanen 9,91 PB, Aliisa Ryynänen 10,19 PB.

Ida Jaakkola, Tilda Jaakkola, Eerika Juhantalo, Aliisa Ryynänen, Viivi Pasanen, Maria Manner ja Vilja Reho.

T13 1000m neljä leiskulaista rohkaistui pitkälle matkalle. Kaikki saivat nimiinsä uudet ennätykset. Maria Manner 3.52,07, Vilja Reho 4.08,68, Viivi Pasanen 4.18,21 ja Tilda Jaakkola 4.19,24 PB.

T13 kuulassa (2,5kg) Eerika Juhantalo työnsi 5,26 PB.

T11 pituus Ida Jaakkola oli neljäs 3,77 PB.