Leiskun 70v juhla 29.9.2018

Leiskun 70v juhla 29.9.2018

Venesjärven rantalavalla vietettiin 70 -vuotiaan Kankaanpään seudun Leisku ry:n juhlaa.

Paikalla oli uskollista seuraväkeä ja yhteistyökumppaneita, joiden avulla seura on noussut vakaaksi toimijaksi Pohjois-Satakunnassa. Kuulimme historiaa pitkäaikaiselta seuran peruskiveltä, entiseltä puheenjohtajalta Matti Kerolta. Menestystä on ollut niin kilpailutuloksissa, kuin laadukkaassa nuorisotoiminnassa usean vuosikymmenen ajalta. Keskeistä on ollut pienen ja tiiviin porukan sitoutuminen laadukkaamman seuratoiminnan ja parempien urheilutulosten puolesta.

Puheenjohtaja Olli Santahuhta ja uusi toiminnanjohtaja Tia Kraft loivat katsauksen tulevaisuuteen, jossa tavoitteena on olla Satakunnan toimivin yleisurheiluseura vuonna 2020. Merkittäviä tulevia tapahtumia ovat mm. ensi kesän 16-17 -vuotiaiden SM-kisat ja seuran kehittäminen toiminnaltaan laadukkaaksi ja monipuoliseksi. Ohjelmassa oli mm. seura-asumuotia ja erilaisia julkaisumateriaaleja vuosikymmenten varrelta, rentoja kisailuja sekä elävää tanssimusiikkia.

Haluamme johdon puolesta kiittää seuraamme muistaneita ja erityisesti kaikkia seuratoimijoita, talkoolaisia, urheilijoita, sponsoreita ja yhteistyökumppaneita toimintamme hyväksi.

Tehkäämme tulevaisuudesta valoisa, sillä yhdessä olemme enemmän!

Arvoisa juhlaväki

Historian havinaa ja Matti Kero

Seura-asumuotia vuosikymmenten varrelta

Tulevaisuuden näkymistä puhumassa puheenjohtaja Olli Santahuhta

Toiminnanjohtaja Tia Kraftin katsaus tulevaan

Ihan leikkimielinen kilpailu…

Voittajien on helppo hymyillä