Leiskun hallituksen kuulumisia

Leiskun hallituksen kuulumisia

Leiskun vuoden 2022 hallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseen tammikuun lopulla ja tässä tiivistelmää kokouksen päätöksistä.

Hallituksen järjestäytyminen

Leiskun puheenjohtajana jatkaa syyskokouksen päätöksen mukaisesti Olli Santahuhta. Iso järjestäytymiseen liittyvä muutos tapahtui viime vuoden lopulla, kun sääntöjä muutettiin niin, että seurassa ei ole enää erillisiä jaostoja, vaan kaikki toiminta tapahtuu pääseuran alaisuudessa. Kokouksessa hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Matti Kero, sihteeriksi ja rahastonhoitajaksi Heikki Jaakkola. Muut hallituksen jäsenet ovat Kaarina Heikkilä, Arno Koskela, Kimmo Mäkitalo, Marianne Pein ja Tarmo Sairio. Varajäsenet ovat Hanna Hirvinen, Eija Mäkitalo, Reino Lahti ja Marja-Liisa Kero.

Hallitus kokoontuu pääsääntöisesti aina kuun alussa torstaisin.

Yleistä

Kokouksessa todettiin, että koronasta ja väistötiloista huolimatta harjoitukset ovat pyörineet kohtuullisen hyvin. Vaikka harjoituksia on osittain siirretty ulkotiloihin nyt omikron huipun aikana, ovat harrastajamäärät pysyneet hyvinä.

Knauf -iltapäiväkerho alkaa keskustan koululla helmikuun aikana.

Talven kilpailukausi on lähtenyt käyntiin ja hyviä tuloksia on saatu.

Tulevan kesän kilpailut

Leisku tulee järjestämään kesällä ainakin seuraavat kilpailut:

  • Seuracupin Satakunnan 1. osakilpailu 21.6.
  • Kankaanpää Games 12.7.
  • M/N 17v ja yleinen pm-kisat 19.-20.7.

Lisäksi järjestetään pienempiä kisoja (omat seurakisat ja piirikunnallisia tilastokelpoisia), mutta näistä ei vielä tarkempia päätöksiä.

Toimikunnat

Koska seuralla ei ole enää jaostoja, käytännön toiminta tapahtuu jatkossa toimikuntien kautta. Hallitus alkaa nyt perustaa tarvittavia toimikuntia eri toimintojen toteuttamiseksi. Toimikuntia ei ole vielä nimetty, mutta alustavissa suunnitelmissa puhuttiin mm. kioski-/kisahuoltotoimikunnasta, kilpailunjärjestämistoimikunnasta, varainhankintatoimikunnasta, rantalavatoimikunnasta, urheilukoulutoimikunnasta jne. Toimikunnat tullaan perustamaan kevään aikana ja nimeämään näihin henkilöitä. Ole yhteydessä, jos olet kiinnostunut auttamaan jollakin osa-alueella, esimerkiksi kioskimyynnissä tai urheilukoulujen ja kilpailujen toimitsijana.

Talous

Käynnissä on muutamia yhteistyöneuvotteluita yritysten kanssa. Aiomme myös hakea Suomen Urheiluliitolta liiton markkinoimaa tukea lisenssimäärien kasvattamiseksi.

Mailajuniorien kanssa yhteisen toimistomme vuokra uhkasi nousta Leiskun osalta. Hallitus totesi, että taloustilanteemme ei salli vuokran korotusta, joten päädyimme irtisanomaan vuokrasopimuksen. Näin ollen Leisku luopuu torin varressa olevasta toimistosta helmikuun aikana. Jatkossa toiminnanjohtaja Tia työskentelee enemmän kotoa käsin ja käytössämme on edelleen myös Torikatu 5:n alakerrassa sijaitsevat seuran omat toimistotilat.

Kaikki edustussopimukset urheilijoiden kanssa on tehty.

Vahvistettiin myös Rantalavan tulevan kesän tanssiohjelmisto.

 

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran torstaina 3.3.