Leiskun nuorilla hieno päivä SM-kilpailuissa

Jonille hopeaa, Eelikselle Pronssia

Joni Ojala juoksi hienosti P14 100 metrin finaalissa. Uusi ennätys 11,97 ja tuomisena SM-hopeaa. Kulta meni Borgå Akilleksen Teemu Gustavsonille ajalla 11,94.

P15 sarjan korkeudessa Eelis Hirvinen teki niin ikään oman ennätyksensä ja sijoittui kilpailussa kolmanneksi. Eelis hyppäsi toisella yrityksellä yli tuloksesta 183. Tällä kertaa ei 185 vielä ylittynyt. Kulta kilpailussa matkasi Valkeakoskelle tuloksella 187 ja hopea Helsinkiin tuloksella 185.

Pyrylle hopeaa Orimattilassa

Pyry Santahuhta otti ensimmäisen SM-mitalinsa juoksemalla toiseksi P14 100 metrin aitajuoksussa Orimattilassa. Pyry juoksi hienosti oman ennätyksensä 14,90 -2,3 metrin vastatuuleen ja alitti näin ensimmäistä kertaa 15 sekunnin rajan. Pyryn aikaisempi ennätys parani nyt 10 sadasosalla. Kilpailun voitti Kaapo Kangas Jyväskylän Kenttäurheilijoista ajalla 14,63.

P14 100 metrin alkuerissä Joni Ojala juoksi 12,08 (tuuli -0,7) ja oli alkuerien toiseksi nopein. Loppukilpailu juostaan tänään klo 18.30.

T14 kuulassa Jonna Jaakkola työnsi ennätyksensä 11,03. Vanha ennätys parani peräti 63 sentillä. Jonna sijoittui tyttöjen kuulassa yhdeksänneksi.

Eelis Hirvinen kilpailee parhaillaan P15 sarjan korkeudessa. Kilpailua voit seurata live-tulospalvelussa>>

Netta-Nana SM N16 kuulan neljäs Turussa.

Netta-Nana Mäkkylä jatkoi hyviä suorituksiaan N16 kuulassa toisena kilpailupäivänä ja sijoittui  neljänneksi tuloksella 12,61.