Leiskutusta viikonlopun kisoissa

Heittojen Teemakilpailu -Kultainen keihäs Myyrmäki, Vantaa:

Aaron Kangas 76,41 miesten moukaria

Aaron heitti viimeisellä kierroksella voiton miesten moukarissa tuloksella 76,41. Aaronin mukaan viisi ensimmäistä heittoa olivat sähläämistä, kun kenkä ei meinannut pitää liukkaassa ringissä. Komea suoritus ja tilanteen haltuunotto viimeisellä heitolla. Toiseksi sijoittui Aleksi Jaakkola 74,46 VehmU.

Teemu Narvi 73,39 miesten keihästä

Teemun paras kiskaisu tuli neljännellä kierroksella, jolla sijoitus miesten keihäässä oli neljäs.

Teemakilpailu Espoo liikkuu Games, Leppävaara:

Ville Myllymäki miesten 100 metriä 10,55

Ville paransi miesten 100 metrillä kauden parastaan ja kävi tasaisen kisan Ikaalisten Samuli Samuelssonin kanssa aivan maaliviivoille saakka. Samuelssonin voittoaika 10,54 ja Villen hopeasija ajalla10,55 lupaa hyvää juoksukesää.

Pyry Santahuhta miesten 110 metrin aidat 14,67

Pyry teki kaksi parasta juoksuaan 110 metrin aidoissa ja sijoittui molemmissa juoksuissa toiseksi Suomen kärkiaiturin Elmo Lakan jälkeen. Ensimmäinen juoksu 14,72 ja toisessa juoksussa oma ennätys parani vielä 14,67. Lähtö molemmissa juoksuissa oli Pyrylle ominaisesti jälleen hyvä, sillä Pyry oli ensimmäisellä aidalla samaan aikaan voittajan kanssa.

Eelis Hirvinen miesten 110 metrin aidat 15,32

Eelis Hirvinen oli kolmas miesten 110 metrin aidoissa molemmissa juoksuissa. Ensimmäisen juoksun aika oli 15,42 ja toisessa juoksussa aika parani vielä 15,32.

Eero Hirvinen miesten 200 metriä 21,44

Eero juoksi tasaisen hyvän avauksen miesten 200 metrillä sijoittuen neljänneksi hyvällä ajalla 21,44, jolla on M19 sarjassa tilastoykkönen.

Korona Games 4, Seinäjoki:

Netta-Nana Mäkkylä naisten kiekkoa 43,91

Netta-Nana sijoittui naisten kiekossa toiseksi 43,91 heitolla. Netta-Nana teki tasaista sarjaa, sillä kaikki mitatut heitot olivat yli 43 metrin.

Pyrinnön kesäkirmaisut, Tampere:

Tino Knuutila 2.13,27

Tino avasi kisakautensa juoksemalla  P14 800 metrillä voittoon hyvällä ajalla 2.13,27.