Menestystä lajikarnevaaleilla

Keihäskarnevaalit, Pihtipudas 27.6.

Teemu Narvi heitti P13 sarjan keihäskilpailun voittoon. Teemu kävi kovan kisan viime vuoden valtakunnallisissa tilastoissa Teemua edellä olleen Kim Nousiaisen kanssa. Kim johti neljänteen kierrokseen saakka, jolla Teemu heitti 49,52. Kim vastasi heti 50,10 kantaneella heitollaan. Viidennen heiton Teemu astui yli, mutta viimeinen heitto kantoi komeasti 51,79, joka riitti voittoon, kun Kim Nousiaisen viimeinen heitto kantoi 51,54

Korkeuskarnevaalit, Nastola 27.6.

Eelis Hirvinen hyppäsi P15 sarjan korkeuden voittoon tuloksella 169 ja  Pyry Santahuhta (P14) hyppäsi 149 sijoittuen viidenneksi. Toiseksi korkeuskilpailussa sijoittui Lahden Ahkeran Joonas Kanerva tuloksella 165.

Moukarikarnevaalit, Kaustinen 27.6

Aaron Kangas heitti moukarissa M16 sarjassa toiseksi tuloksella  60,96. Kilpailun voitti Virtain Urheilijoiden Ville Järvinen tuloksella 68,50, kolmas oli Erik Siponen Suolahdelta 57,33

Kuula – ja kiekkokarnevaalit, Kokemäki 27.6.

Netta-Nana Mäkkylä (N16) heitti 17-sarjassa kuulassa viidenneksi tuloksella 12,11. Netan sarja oli tasainen. Kiekossa Netta-Nana sai ainoan tuloksen kolmannella kierroksella 31,51, jolla pääsi jatkokierroksille.