Mitaleita 17,19, M/N pm-kisoista Raumalta

17-, 19- ja yleisen sarjan pm-kilpailut käytiin Raumalla 20.-21.7.  Pm-kisat eivät enää kaikkia kärkiurheilijoita houkuttele, mutta siitä huolimatta käytiin hyvätasoisia kisoja monessa lajissa.

Leisku urheilijoista mestaruuden saavuttivat Kosti Saine M17 kiekossa (51,90) ja Eero Hirvinen M 110m aitajuoksussa (15,01w). Kosti kilpaili myös M17 kuulassa, jossa saavutuksena pronssia tuloksella 14,40. Kostin kanssa samoissa lajeissa kilpaili Elias Sairio, joka sai kiekosta hopeaa (42,19) ja kuulassa 4. (12,28), molemmat uusia henkilökohtaisia ennätyksiä.

Eero Hirvinen kilpaili myös sileällä satasella, mutta joutui alkuerän lopussa keventämään vauhtia takareisivaivan johdosta ja näin finaali jäi juoksematta, vaikka alkueräaika sinne oikeuttikin.

Erittäin kovatasoinen kisa käytiin M17 kolmiloikassa, jossa PorinYU:n Niko Mikkola ja Leiskun Mikael Lähteenmäki ottivat yhteen. Niko teki ennätyksensä (13,37) ja nappasi voiton, Mikael jäi toiseksi hyvällä tuloksella 13,14. Niko on Suomen kauden tilastossa 3. ja Mikael 5. Mielenkiintoinen SM-kisa tulossa muutaman viikon kuluttua.

N17 pituudessa Jenny-Maria Jäniskangas hyppäsi 4,60 ja mukaan tarttui pronssimitali.