myClub -palvelun käyttöönotto

myClub -palvelun käyttöönotto

Hei,

Olemme ottaneet käyttöön myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten jäsenrekisteriä, läsnäoloseurantaa, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita. Myös seuran toimintaan liittyvät maksut (esim. jäsen-, leiri- ja urheilukoulumaksut) tulevat jatkossa myClubin kautta sähköisesti.

 

Seuran jäsenenä tai lapsen huoltajana saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuramme avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.

 

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Ohjaajille on myös oma älypuhelinsovellus ja myöhemmin sellainen on tulossa myös kaikille jäsenille.

 

Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

 

Olemme parhaillaan luomassa seuramme jäsenille jäsentilejä. Saat lähiaikoina sähköpostiisi linkin, jonka kautta sinä tai huoltaja pääsette aktivoimaan itsellesi/lapsellesi tilin. Alle 18-vuotiaalle tarvitaan vähintään yhden huoltajan tiedot.  Jos olet pelkästään seuran kannatusjäsen, aktivoit vain oman tilisi.

 

Toimi näin:

  1. Aktivoi jäsentili sähköpostiisi myöhemmin tulevan linkin kautta ja luo oma henkilökohtainen myClub ID. Jos perheessä on monta Leiskussa urheilevaa lasta, tulee aktivointi tehdä jokaiselle erikseen.
  2. Tarkista tiedot ja päivitä tarvittaessa yhteystiedot ym. kentät.
  3. Tarkista ilmoitusasetukset (mm. laskun toimitusosoite) Voit ottaa käyttöön myös viikkokatsauksen! (Kätevä viikottainen muistuttaja sähköpostiin tulevista tapahtumista.) Huom! Toistaiseksi käytämme ilmoituksissa vain sähköpostia, joten ethän valitse tekstiviestiasetuksia/puhelinnumeroa ilmoituksiin.

 

Jatkossa pääset omalle myClub-sivullesi osoitteessa https://leisku.myclub.fi.

 

Kankaanpääläisistä seuroista myClubia käyttää jo ennestään Uimarit ja Mailajuniorit, joten osalle käyttäjistä tämä on jo tuttua. Tällöin liitetään vain uusi seura olemassa olevaan myClub ID:hen.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä: Heikki Jaakkola, heikki.jaakkola@leisku.fi tai Tia Kraft, tia.kraft@leisku.fi. Ohjeita on myös myClubin ohje-sivuilla osoitteessa https://help.myclub.fi/.

 

Ystävällisin terveisin,

Kankaanpään seudun Leisku ry

 

 

Maksunvalvonta Visma Financial Solutions Oy:lle

 

Otamme myClub -järjestelmän käyttöönoton yhteydessä käyttöön myös Visman maksuvalvontapalvelun. Muutos koskee kaikkia myClubin kautta laskutettavia maksuja (jäsenmaksut, urheilukoulumaksut jne).

 

myClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti Visman maksuvalvontajärjestelmään. Visma hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta. Laskut luodaan ja lähetetään edelleen seuran toimesta.

 

Mikäli haluat lisää maksuaikaa laskuille, ole yhteydessä rahastonhoitajaan (heikki.jaakkola@leisku.fi) ennen laskun erääntymistä. Kun lasku on erääntynyt, tulee maksusuunnitelmasta sopia Visman kanssa. Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla). Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.

 

Huomioi myös muuttunut tilinumero!