Netta-Nanalle SM-pronssia

Turussa 16-17-vuotiaiden SM-kilpailuissa Netta-Nana Mäkkylä saavutti pronssia N16 sarjan kiekossa. Netta-Nana näytti jälleen erinomaiset kilpailijan kykynsä. Vielä ennen viimeistä heittokierrosta hän oli seitsemännellä sijalla, mutta viimeisen kierroksen hieno kiekkokaari 36,32 nosti Netta-Nanan kolmanneksi. Hopeakaan ei jäänyt kauaksi, sillä hopealle sijoittuneen Äänekosken Urheilijoiden Henna Ritasen tulos oli 36,64.

Aaron Kangas joutui pettymään M16 moukarinheitossa. Aaron ei saanut heittojaan suuntautumaan oikein ja kaksi heitoista meni sivuverkkoon. Ensimmäinen heitto olisi ollut yli 60 metrin pituinen, mutta se meni harmillisesti hieman ohi sektorista. Sillä heitolla olisi kilpailtu mitaleista. Sisukas nuori mies kamppailee varmasti ensi vuonna aivan kärkisijoista.